Diana je nejkrásnější princeznou všech dob. Nechala za sebou Meghan i Kate

Dokonce i smrt princezny Diany
Zdroj: Wikimedia Commons/John Mathew Smith, CC BY SA 2.0

Princezna Diana tragicky zahynula už téměř před 23 lety, nejen její fanoušci na ni ale stále vzpomínají. Diana byla velmi oblíbená a také neskutečně krásná. Podle odborníků byla dokonce hezčí než Meghan Markle i Kate Middleton.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 22. 07. 2020 12:29

Jak najít dokonalý ideál krásy? Stačí použít takzvaný zlatý řez, který představuje matematické vyjádření jednotlivých proporcí v obličeji, a výsledek je na světě. Do tohoto výzkumu se pustil také doktor Julian De Silva z londýnského Centre For Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery, který mezi sebou porovnal nejkrásnější světové panovnice.

Diana vládne všem

Výsledky hovořily jasně. „Diana, Meghan a Kate jsou velmi krásné ženy,“ cituje De Silvu portál dailymail.co.uk. „Ale když je porovnáme pomocí zlatého řezu, tak je na vrcholu Diana,“ dodal.

Za princeznou Dianou těsně skončila jordánská královna Ranija al-Jasín, třetí se umístila monacká kněžna Grace Kelly a za nimi následovaly právě Megnah s Kate.

„Princezna Diana byla velmi těsným vítězem. Mezi jejím skóre a výsledkem královny Ranije z Jordánska na druhém místě a Grace, která byla jen těsně třetí, byl rozdíl méně než jedno procento,“ řekl De Silva.

Diana měla tenké rty

Diana podle něj bodovala především díky svému dobře tvarovanému obličeji, šířce nosu, oblasti obočí a čela. „V tom všem měla nejvyšší skóre. Naopak nejnižší skóre dostala za svou bradu a rty, které jsou trochu tenké,“ prozradil známý doktor.

Vysokého hodnocení dosáhla také královna Ranija, která dostala hodně bodů za svou bradu a rty. „Je nejkrásnější žijící královnou a ohromně atraktivní ženou,“ uvedl na její adresu De Silva, jenž se vyjádřil také ke Grace Kelly: „Měla nadčasovou krásu a ohromující rty.“

Meghan Markle podle De Silvy vynikla svým dokonale symetrickým obličejem. „Má blíže než kterákoli jiná princezna k tomu, co Řekové považovali za perfektní tvář,“ uvedl.

A co Kate Middleton? „Má slabší bradu a čelist než Diana. Přesto je to nápadná žena a její skóre ji označuje jako jednu z nejkrásnějších žen na světě," uzavřel De Silva.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články