Ženy podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu v sobě mají sílu superhrdinky?

Ženy podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu v sobě mají sílu superhrdinky?
Zdroj: Pixabay

Ženy v sobě mají sílu, která se nedá přirovnat k ničemu na světě. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu zaberou i ve chvílích, kdy se ostatní vzdávají, a zároveň vám budou jistotou, inspirací i životní sílou. Patříte mezi ně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 12. 2021 07:00

Životní síla je něco, co v člověku buď je, nebo to získá zkušenostmi. Některá znamení zvěrokruhu však mají oproti ostatním něco navíc. Umějí zabrat i ve chvílích, kdy ostatní už nemohou, a zároveň jsou pro ostatní opěrnou zdí.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Není nic, co by Vodnáři nezvládli. Vycítí nebezpečí selhání dlouho předtím, než ostatním dojde, že se možná něco děje. Dokážou ve vteřině vymyslet několik možných řešení. Jsou taktici a svůj život drží pevně v rukách, ačkoliv často balancují na jeho hraně.

Může to vypadat, že příliš riskují, ale oni mají vždy vše tak promyšlené, že byste se při nahlédnutí do jejich hlavy nestačili divit. Ve chvílích, kdy ostatní už nemohou, oni přidají. To je dělá velmi úspěšnými, ačkoliv svému úspěchu často obětují psychickou pohodu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ne nadarmo se říká "Rvát se jako lev". Představitelé tohoto znamení se nikdy nevzdávají a vždy si jdou tvrdě za svým. Vzbuzují přirozený respekt a zároveň dávají ostatním najevo, že je chtějí chránit. Milují své následovníky, proto mají kolem sebe mnoho přátel, kteří jim v těžkých chvílích rádi pomohou.

Pokud jim docházejí síly, naprosto eliminují jakékoliv myšlenky na to, že by měli danou věc vzdát, a ještě víc zaberou. Jsou často pro své okolí vzorem a bývají skvělými rodiči, protože si nepřipouštějí vyčerpání a umějí jít za své limity. V práci rovněž dosahují vysokých postů.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Věční trpitelé, kteří však nejdřív dokončí, co je pro ně důležité, a až pak o tom hodiny a dny mluví. Ačkoliv sami se často nemohou rozhodnout, kterou cestou se vydat, pokud dělají něco pro ostatní, umějí opravdu zabrat. Mají v sobě obdivuhodnou sílu, která se snoubí s jejich přirozeným smyslem pro řád a úspěch.

V životě čerpají hlavně z rodiny, která je pro ně nejdůležitějším aspektem. Pokud jsou všichni jejich blízcí v pořádku, často přehlédnou své potřeby. Netouží po finančním zázraku, vystačí si s málem a stejně dají své rodině celý svět.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články