Petra (40): Svádím boj s manželovou mladou milenkou. Ani jedna se ho nechceme vzdát

Petra (40): Svádím boj s manželovou mladou milenkou. Ani jedna se ho nechceme vzdát
Zdroj: Freepik

Když Petra zjistila, že má její manžel milenku, rozhodla se bojovat. Josef se ale nestyděl Petře narovinu říct, že jeho bokovka je ve všem lepší než ona. Petra se ale ani tak nemíní manžela vzdát.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 11. 2021 10:00

Když jsem se dozvěděla, že má Josef poměr, nechtěla jsem ho jen tak nechat jít. Miluji ho a nemohu dovolit, aby mi ho vzala jiná žena. Pustila jsem se do boje, který je pravděpodobně předem prohraný. Jeho milenka je totiž ve všem lepší než já.

Zjistila jsem, že jeho milenka je mladá a krásná

Do našeho vztahu jsem před osmi lety vstoupila s malým dítětem. Josef přijal Ríšu jako vlastního. Po rozvodu jsem v lásku už ani nedoufala. Po Josefově boku jsem ale znovu dostala chuť do života. Partner mi moc chyběl. Ten pocit, že vás má někdo rád a máte se o koho opřít.

Ríšovi nahradil otce, protože ten biologický za moc nestál. Zdálo se, že po těch útrapách z předešlého manželství budu zase šťastná. Toho pocitu jsem si užívala krásných osm let. Nenapadlo mě, že se bude historie opakovat. Jednoho dne jsem zjistila, že má Josef milenku. A ne ledajakou - o deset let mladší než  já.

,,Jak mohu proboha soupeřit s mladou krásnou ženskou? Je hubená, vysoká, mám šanci vyhrát?“ proběhlo mi hlavou, když jsem ty dva spolu viděla. ,,Třeba je to všechno, čím ta nádhera oplýváJá sice nejsem ani z poloviny tak hezká, ale jsem svědomitá, věrná a určitě lépe vařím,“ nalhávala jsem si.

Prý má navíc větší přehled a vlastní názory

Dlouho jsem před Josefem tajila, že o ní vím. Vnitřně jsem to v sobě potlačila a rozhodla se, že půjdu do boje. Tepláky jsem vyměnila za džíny a tričko s výstřihem. Oprášila jsem taštičku se šminkami a myslela si, že to stačí. Naivně jsem si pořídila sexy spodní prádlo a doufala, že si z toho Josef sedne na zadek.

Když jsem po něm jednou večer vyjela, shodil mě ze sebe. ,,Nech té komedie, prosím tě. Já vím, že to víš,“ začal. ,,Já o tebe ale nechci přijít,“ odvětila jsem. ,,Obávám se, že už se stalo. Já jsem do Míši vážně zamilovaný. Je dokonalá, na rozdíl…,“ zbytek raději nedořekl. ,,V čem je lepší než já? To mi řekni,“ zajímala jsem se.

,,Ve všem. Je společenská, má přehled o aktuálním dění. Zajímá se i o historii. A hlavně má svůj vlastní názor, což se o tobě říct nedá,“ vyjmenovával a mně tekly slzy. ,,Takže je konec?“ zeptala jsem celá roztřesená. ,,Já ti nevím. S ní mám prostě pocit, že žiju. Nemusím řešit dítě, chodíme za kulturou. Ty jsi nikdy o nic takového nejevila zájem,“ vyčetl mi.

I tak jsem se rozhodla o něj bojovat

,,Můžeme spolu dělat všechno, co budeš chtít. Jen prosím neodcházej. Miluju tě,“ prosila jsem ho, ale to se Josef odmlčel. ,,To je právě ono. Můžeme dělat, co já budu chtít. Ty nejsi iniciativní, nemáš žádné nápady. Ráda sedíš doma, vaříš, uklízíš, ale o tom život není. Řekneš to nějak Ríšovi?“ otázal se.

,,Dej mi šanci, moc tě prosím. Změním se,“ slibovala jsem. ,,Mám tě rád, ne že ne, ale už to asi nestačí. Měla bys mě správně vyhodit za to, že tě podvádím, ale ty mi ještě podlejzáš,“ rozčiloval se. Aktuálně jsme ve fázi, kdy Josef žije doma, ale chodí za milenkou. Ode mě se očekává, že mu vytřu zrak. Jaké zbraně mohu vlastně použit?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články