Erotický horoskop na víkend: Tato 3 znamená zvěrokruhu čeká vzrušující setkání

Erotický horoskop na víkend: Tato 3 znamená zvěrokruhu čeká vzrušující setkání
Zdroj: Freepik

O víkendu nejen nastává období Lva, ale čeká nás i bouřkový úplněk. Která znamení zvěrokruhu zažijí v posteli doslova magický konec týdne?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 07. 2021 07:00

O víkendu nás čeká úplněk ve Vodnáři. Pokud budete pociťovat rozbouřené emoce a nestálost, víte, kde mají příčinu. Následující tři znamení zvěrokruhu si o víkendu obzvláště užijí erotiky a vášně.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Úplněk vám dodá potřebnou sílu, abyste získali odvahu k oslovení toho, o kom už dlouho sníte. Taková známost by pak mohla nabrat poměrně rychlý spád.

Obvykle dáváte svým citům od začátku velký prostor a o víkendu to bude ještě intenzivnější. A že by mohlo případně dojít i na milování, to je jasné! Mohl by to být jeden z těch dobrodružných letních zážitků, o kterých se vám tak často zdá.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V pátek začíná období bojovného Lva, není proto divu, že právě vás čeká vášnivý víkend. Běžte do toho! To, k čemu normálně nemáte odvahu, se stane skutečností.

Mějte oči otevřené, zaujmout by vás mohl někdo známý. Ačkoliv by vás nikdy nenapadlo, že zrovna u něj najdete potěšení. O víkendu vám však ukáže, že skrývá mnohem víc, než jste si kdy mysleli.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Ačkoliv jste poslední dobou posmutnělí, o víkendu se objeví někdo, kdo vám skutečně zvedne náladu! Dokonce by z toho mohla být známost, která vydrží. Jste odvážní a hvězdy vám přejí, proto se nebojte jít do netradičních zážitků.

Buď si o víkendu užijete dobrodružství, nebo potkáte parťáka na zbytek života, který vám naprosto vyrazí dech. A to zato přeci stojí!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články