3 znamení zvěrokruhu, která nikdy neodmítnou pozvání na lahodný letní koktejl

3 znamení zvěrokruhu, která nikdy neodmítnou pozvání na lahodný letní koktejl
Zdroj: Freepik

Těšíte se, až si na letní zahrádce dáte ten pravý letní koktejl s čerstvým ovocem? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu pozvání nikdy neodmítnou!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 07. 2021 07:00

Dáte si v hospůdce raději pivo, nebo jste milovníkem koktejlů? A víte, která znamení zvěrokruhu na ně můžete bez obav z odmítnutí pozvat? Pojďte se podívat, jestli je mezi nimi váš vyvolený protějšek!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Na pivo Vodnáře neutáhnete, naopak. Čím barevnější koktejl, tím lepší. I proto jsou milovníky all inclusive, kde jich mají k dispozici opravdu dostatek. Rádi si takové letní momenty fotí na sociální sítě, kde jimi ohromují své okolí. Jsou trochu pozéři, takže jim až tak nejde o to, jak bude drink chutnat. Hlavně, že bude vizuálně vypadat famózně!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Požitkáři, kteří rádi zkoušejí vše nové. Pokud však jsou v dobré společnosti, nepohrdnou ani koktejlem, který už měli několikrát. Blíženci si nepotrpí na luxusní šampaňské a drahá vína. Klidně s vámi půjdou do hospody na obyčejnou malinovku, pokud se u toho budou cítit dobře. Stačí, že jim chutná a dobře se baví. Dojem na nikoho dělat nepotřebují.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Alkoholu většinou moc neholdují. Když už si opravdu něco dají, jde jim o to, aby si z toho odnesli nějaký zážitek. Často si tak dávají koktejly, které jsou netradiční a něčím zajímavé. Neuvidíte u nich ty důvěrně známé, které podle chuti pozná skoro každý. S Kozorohem je radost jít na skleničku! Protože když už se konečně dokopou k tomu, že někam vyrazí, stojí to za to.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články