3 znamení zvěrokruhu, která si při cestování potrpí na luxus a pod stan s vámi nepojedou

3 znamení zvěrokruhu, která si při cestování potrpí na luxus a pod stan s vámi nepojedou
Zdroj: Pixabay.com

Chystáte se na dovolenou, která bude první s vaším protějškem? Podívejte se, jestli ošklivě nenarazíte. Jsou tací, kteří se neumějí přizpůsobit nekomfortním podmínkám. Je váš partner mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 07. 2021 07:00

Milujete cestování s batohem na zádech a sladké nevědění, co vás zítra čeká? Pokud vám nevadí snížit svůj komfort a užít si tak skutečnou krásu přírody a nevšední zážitky, zbystřete. Možná si totiž berete s sebou parťáka, se kterým to žádná zábava nebude. Kdo dává přednost luxusu a neumí snížit své nároky?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky, vy se tak trošku přetvařujete, ale my už vás stejně známe... Často opakují, že jim nezáleží na tom, co si ostatní myslí. Nevěřte jim to! Pokud vás přesvědčují, že nějakou drahou věc nepotřebujete, dělají to jen proto, že jsou to závistivci, kteří si ji nemohou momentálně pořídit sami.

Nenávidí, pokud nezapadnou do party a ostatní je neobdivují. Ale navenek to nikdy nepřiznají! To se tváří, že jsou smíření se svým skromným životem. Fraška! Za drahou dovolenou sice sami peníze nedají, ale jakmile jim to někdo zaplatí, hned mají frňák nahoru. A pokud to není podle jejich představ, otráví vám celý pobyt.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ač má Lev cestovatelskou duši, uvnitř ho sužuje strach, který mu dovolí jen výlet do all inclusive resortů. Ne však ledajakých! V chudých poměrech se Lev rozhodně nepohybuje. Je pro něj, stejně jako pro Panny, důležité, jak na něj koukají ostatní.

Každý Lev přeci chce, aby se k němu vzhlíželo! Proto všechny jeho kroky vedou k tolik chtěnému obdivu. Pokud se nemá čím pochlubit, stává se nepříjemným společníkem na dlouhých cestách, kterého máte chuť někde zapomenout už při prvním přestupu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou zkrátka pozéři. Víc než o jejich pocit jim jde o to, jak vypadají před ostatními. Jakmile si nemají kde udělat hezkou fotku na Instagram, jsou nepříjemné a nevrlé.

Nejde o to, jaký z toho bude mít Panna zážitek, pokud se někam vydá. Jde o to, jak to bude vyprávět rodině, přátelům, kolegům. A kolik závisti vzbudí v ostatních. Na drahé dovolené jezdí i ve chvíli, kdy si je absolutně nemůže dovolit.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články