Petra (27): Rok jsem se před přítelem ovládala. Jedna cesta autem pak stačila k tomu, aby přišel o iluze

Petra (27): Rok jsem se před přítelem ovládala. Jedna cesta autem pak stačila k tomu, aby přišel o iluze
Zdroj: Freepik

Petra se téměř rok snažila ukázat před svým přítelem v tom nejlepším světle. Když se jí chtělo na velkou, raději čekala, až bude sama. Před přítelem si jen tak neříhla ani nepustila větry. Při běžné cestě autem se tak stalo něco, co Radka zcela rozhodilo.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 26. 05. 2021 08:00

Když člověk vstupuje do nového vztahu, chce se ukázat v tom nejlepším světle. Já nebyla jiná. Dávala jsem si před Radkem (29) pozor na všelijaké neblahé projevy lidského těla, aby si myslel, že jsem dokonalá.

Hrála jsem si na princeznu, která neprdí

Neexistovalo, abych si před Radkem po večeři krkla. Když mi bylo těžko, šla jsem za roh a tam jsem si tajně ulevila. Nejhorší to pro mě bylo s velkou potřebou. Dokud jsme spolu nebydleli, bylo to jedno. Jenže jakmile jsme se sestěhovali, musela jsem se začít hodně hlídat. Když jsem ráno vstala s nutkáním na velkou, raději jsem to potlačila a nechala si to do práce.

To, že mi v autě málem bouchla střeva, jsem neřešila. V práci to bylo jednodušší, protože tam bylo hned několik toalet. Před Radkem jsem se pořád tvářila jako princezna, která neprdí a nekrká. Nikdy jsme nahlas takové věci neřešili. Byly chvíle, kdy na mě větry přišly naprosto nečekaně. Vždy jsem se rychle sebrala a utíkala pryč.

Je pravdou, že za ten rok jsem snad nikdy nezaregistrovala, že by si Radek ulevil. Netuším, jak to dělal. Když mi kamarádka Lucka vyprávěla, že u nich ve vztahu si na nic nehrají a prdí ostošest, přišlo mi to roztomilé. ,,Je to lidské a nevidím důvod, proč si hrát na to, že neprdíš. Jsi přece jen člověk,“ prohlásila potom, co si vyslechla, jaké divadlo už rok hraji.

Ulevila jsem si nahlas

To, že nic netrvá věčně, jsem zjistila nedávno. Radkovi rodiče, kteří bydlí dvě stě kilometrů daleko, nás pozvali na víkend k sobě. Moc jsem se na to těšila. Jeho matka nám hojně podstrojovala. To bylo maso na grilu, koláče a nějaký ten alkohol. Cpala jsem to do sebe horem dolem, protože ona je znamenitá kuchařka.

V neděli jsme se měli po obědě sbalit a jet domů. Na rozloučenou nám udělala knedlo zelo vepřo. Jsem milovnicí zelí, takže jsem si ho nandala požehnaně. To jsem ovšem neměla dělat, protože už když jsme usedali do auta, nebylo mi dobře. Byla jsem nafouklá a to mě čekala tříhodinová cesta do Prahy. Sotva jsem si sedla, škrundalo mi v břiše.

Radek to po chvíli komentoval. ,,Copak? Tady má někdo plné břicho?“ rozesmál se. Já cítila, jak se ve mně plyny honí jako čerti. Nemohla jsem nijak zabránit tomu, co se blížilo. Z posledních sil jsem se snažila prd nějak potlačit nebo ho pouštět postupně. Jenže to nešlo, a navíc mi z toho bylo zle. Musela jsem to prostě pustit, jinak bych asi praskla.

Už se na mě dívá jinak

Ve chvíli, kdy jsem si hlasitě a dlouze ulevila, přestala hrát písnička v rádiu. Radek se na mě zhnuseně podíval. ,,To si snad děláš srandu! Co to jako mělo být? To snad ani není možný. Já žiju s prasetem,“ prohlásil a stáhl okénko. ,,Promiň, to je asi z toho zelí. Není mi zrovna nejlíp. Pochop to,“ omlouvala jsem se a dělala, že se zase nic tak hrozného nestalo.

Radka se to ale dotklo. ,,Tak jsi s tím mohla počkat, až zastavíme, ne? Za pár minut budeme u benzíny. Jsi nechutná!“ zakřičel na mě. Tím ale můj koncert neskončil. Proprděla jsem celou cestu do Prahy. Radek je ze mě znechucený. Prý to potřebuje rozdýchat. Je to týden, co spíme odděleně. Zvláštní reakce.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články