3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejvášnivější v posteli. A nejen tam

3 znamení zvěrokruhu, která jsou nejvášnivější v posteli. A nejen tam
Zdroj: Unsplash

Léto s sebou přináší mnoho nevšedních zážitků! Mezi ně patří i vášnivá horká noc pod hvězdami, které jsou třem znamením zvěrokruhu nakloněna více než jiným. Víte, která to jsou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 07. 2021 07:00

Smyslná vášeň je jedním z nejlepších koření celého milování. Mezi znameními zvěrokruhu jsou taková, která mají zkrátka v oku jiskru. Víte, s kým si užijete opravdu peprné chvíle, na které budete dlouho vzpomínat?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Mají v sobě nezkrotnou touhu, která se často objevuje neplánovaně. Nikdy nebudete vědět, jak večer s Vodnářem skončí a co za dobrodružství zažijete. Buďte si však naprosto jistí, že to bude stát za to. Vodnáři jsou odvážní a rádi experimentují. V sexu obzvlášť. Mají v sobě něco, co vás bude fascinovat od začátku až do úplného konce.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ohniví Býci, se kterými v posteli není nikdy nuda. Pokud jdete s tímto znamením zvěrokruhu na rande, budete si ho pamatovat ještě dlouho potom! A nejen rande. Vztah s Býkem je plný vášně, odvážných nocí i neobvyklých zážitků. To, co v sobě skrývají, vás překvapí a naprosto uhrane. Nebojí se zkoušet nové věci, hrát si, nebo otestovat nevšední polohu. Býk je zkrátka vaše výhra!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pokud se náruživé Panny nudí, neumí předstírat. Dejte lidem narozeným v tomto znamení pocítit, že jsou jedineční, obdivovaní a milovaní. Pak uvidíte tu vášeň! Pro své milované umí v takovém případě dýchat a v posteli se rozhodně postarají o to, abyste na tento zážitek dlouho nezapomněli. A nejen v posteli. Všude. Vzrušuje vás milování na veřejnosti? Protože Panny rozhodně!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články