3 znamení zvěrokruhu, která čekají v létě velké změny a kupa starostí

3 znamení zvěrokruhu, která čekají v létě velké změny a kupa starostí
Zdroj: Unsplash

Léto je tu a s ním i skvělá příležitost udělat ve svém dosavadním životě určité změny. Některá znamení zvěrokruhu se do toho pustí opravdu ve velkém stylu. Najdete se mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 07. 2021 07:00

Ať už jde o bydlení, mezilidské či pracovní vztahy, tato tři znamení zvěrokruhu čeká opravdu perné léto se spoustou změn a starostí. O kom přesně je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pro Vodnáře je hlavním tématem léta bydlení. Touha po novém prostoru jim dá pořádně zabrat. Ačkoliv situace nebude mít tak snadné řešení, v jaké doufali, vše dopadne dobře.

V práci se začne Vodnářům opravdu dařit a konečně uspějí v tom, po čem touží. Načerpají sílu na závěr roku, který pro ně bude pracovně náročnější. Vodnáři, nezapomínejte také na lásku, která pro vás bude silným hnacím motorem!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Na začátku léta budou mít Raci nevyjasněné priority. Toto období však ukáže, jak hluboce umějí milovat a jak oddaní jsou. To se jim bude hodit nejen v partnerských vztazích, ale rovněž v pracovní sféře.

Raci, dejte si pozor na zbytečné utrácení. Pokud se neuhlídáte, na konci léta byste mohli mít finanční problémy.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jejich lehkost bytí se v červenci ukáže poněkud problematická. Nemají v životě žádné kotvy, stabilitu. Touží po změně, ale neumějí se k ní odhodlat. Každé vystoupení z komfortní zóny je pro ně pěkně nepříjemné.

To však ještě neznamená, že na konci nečeká Lvy zasloužená odměna! V srpnu by u nich mohlo dojít k hluboké transformaci, která povede k osobnímu rozvoji.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články