3 znamení zvěrokruhu, pro která těhotenství určitě není nejkrásnějším obdobím v životě

3 znamení zvěrokruhu, pro která těhotenství určitě není nejkrásnějším obdobím v životě
Zdroj: Freepik

Jeden známý citát praví, že těhotenství patří k nejkrásnějším obdobím v životě ženy. A ačkoliv jde o požehnaný stav, mnoho žen si ho opravdu neužívá a spíše ho bere jako strastiplnou cestu k miminku. Víte, která znamení zvěrokruhu to jsou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 06. 2021 07:00

Některé ženy neuslyšíte v těhotenství říkat, jak hluboce si svůj stav užívají a nakolik je jim příjemný. Když pomineme ranní nevolnosti, někdo zkrátka odmítá se spolu s početím stát výhradně nastávající matkou. Která znamení zvěrokruhu si těhotenství zkrátka tolik neužívají?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Děti jsou pro ně přirozenou součástí koloběhu života, přesto těhotné Vodnářky svůj požehnaný stav příliš pozitivně neprožívají. Nezáleží na tom, jak velkými nevolnostmi trpí nebo zda se potýkají s každodenní únavou. Už ze začátku je děsí, jak velká změna je čeká a podvědomě se jí zuby nehty brání.

Nejsou zvyklé, že by jim někdo udával životní směr a tady nemají na vybranou. Proto je neuslyšíte mluvit o požehnaném stavu a malém zázraku, ale více řeší praktické věci. Bydlení, finance a celkové materiální zajištění. Není to o tom, že by necítily lásku k nenarozenému dítěti, naopak. Ale jejich život je tak nastavený.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Velmi racionální Váhy se dost často odmítají smířit s tím, že do jejich života přichází změna. Proto se do poslední chvíle snaží chovat tak, jako by se žádná změna nechystala.

Veškeré komplikace, které spolu s těhotenstvím do jejich života přicházejí, vnímají velmi negativně. Často se u nich vše otočí až porodem, kdy se stávají ukázkovými matkami, které pro své děti dýchají a pečují o ně s láskou a pochopením.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Milovníci dětí, kteří jsou často nepříjemně překvapení, jak moc jim těhotenství zasahuje do života. Celkové změny a fakt, že si nedokážou každý den přesně naplánovat, protože nevědí, jak se budou cítit, je absolutně děsí.

Často se proto tváří, že k žádným změnám vůbec nedochází, a mají pocit, že je na všechno dost času. Jsou proto nemile překvapené, když za chvíli rodí a nemají nic připraveno. Střelci mají tenhle flegmatismus zkrátka v povaze. Jsou výbornými rodiči, ale jak mají něco řešit, jsou to ztracení případy. A to i otcové.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články