Hynek (36): Nová přítelkyně mi přišla naprosto božská. Dokud jsem si nevyslechl její názory

Hynek (36): Nová přítelkyně mi přišla naprosto božská. Dokud jsem si nevyslechl její názory
Zdroj: Freepik

Hynek zůstává single. Všechny jeho pokusy o navázání dlouhodobého vztahu totiž skončily neúspěchem. Se svou poslední partnerkou si myslel, že se konečně trefil do černého. Jeho názor na ni mu ale zkazila jedna zásadní věc.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 15. 05. 2021 13:00

S Karin jsem se seznámil přes internet. Zdá se mi, že tohle je snad jediná možnost, jak si v téhle době najít přítelkyni nebo přítele. Je to tak strašně jednoduché, že mi přijde, že už neznám nikoho, kdo by to alespoň jednou nezkusil.

Konečně jsem našel tu pravou

Seznamování na internetu jsem propadl už před pěkně dlouhou dobu. Schůzek jsem měl mnoho, ale nikdy to nedopadlo. Když jsem si dopisoval s Karin, měl jsem pocit, že teď tomu bude jinak. Na fotce vypadala moc hezky a po zprávách jsme si docela rozuměli. Nenapadlo mě nic lepšího, než si s ní domluvit rande naživo. Byl jsem moc rád, když souhlasila, a začal jsem plánovat, kam půjdeme.

Když nastal den D, byl jsem trochu nervózní, ale všechno šlo přesně podle plánu. Dokonce lépe. Karin byla opravdu okouzlující a když jsem ji vyzvedával doma, nemohl jsem být šťastnější, že jsem na internetu narazil na tak super holku.

Ošklivě se obořila na bezdomovce

Rande se opravdu vyvedlo. Přišlo mi, že je Karin nejen krásná, ale i chytrá. Měla vystudovaných několik vysokých škol a říkala, že je pro ni studium vším. O to víc mě překvapilo, co potom následovalo. Během cesty domů jsme čekali na nádraží na vlak, když vtom k nám přišel bezdomovec.

Nebyl to nějaký opilec, nebo někdo, komu byste se báli podat ruku. Byl to slušně vypadající pán, který se nás zeptal, jestli nemáme deset korun na jídlo. Chtěl jsem mu je dát, ale Karin mě předběhla. „Odprejskni, nedám ti deset korun, stejně si za to koupíš jen chlast, takový typy já znám,“ řekla mu bez obalu.

Její reakce mě opravdu překvapila, nebrala si žádné servítky. Pána mi bylo trochu líto, tak drsnou reakci si nezasloužil. Ale přešel jsem to, Karin byla v jiných ohledech skvělá a já jsem se těšil na další schůzku.

Její názory se mi příčí

Absolvoval jsem s ní další dvě rande, než jsem zjistil, kdo doopravdy je. Šli jsme kolem plakátu, kde nějaká charita žádala o peníze pro lidi bez domova a na pomoc uprchlíkům. Když to Karin uviděla, řekla mi bez obalu, co si o tom myslí: „To se snad zbláznili, budu jim dávat svoje těžce vydělaný peníze na to, aby pomohli nějakým líným lidem, který jsou tak blbí, že si nedokážou ani najít práci. Nebo dát peníze na islamisty, nakoupí si za to zbraně a hádej, po kom budou střílet?“

Byl jsem opravdu překvapený tím, co řekla. Jejím názorům nerozumím, myslím si, že si každý zasluhuje pomoc, a to i bezdomovci, kteří v mnohých případech za svůj osud nemůžou. Na to, že je Karin tak studovaná, má hodně omezené názory. Nemyslím si, že by náš vztah měl budoucnost. I když její vzhled je božský, mysl je zkažená.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články