Nina (26): Kamarád mého přítele mě obtěžuje přímo před ním. Vůbec mu to nevadí

Nina (26): Kamarád mého přítele mě obtěžuje přímo před ním. Vůbec mu to nevadí
Zdroj: Freepik

Nina stále poslouchá od nejlepšího kamaráda svého přítele nevhodné řeči, které jí vadí. Častokrát jí řekne věci, které jsou za hranou slušného chování. Její přítel se jí ale nezastane, podle něj je prý moc úzkoprsá.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 03. 05. 2021 08:00

Se současným přítelem Maxem (32) jsem se dala dohromady před rokem a půl. Je to fajn chlap, mám ho moc ráda. To se ale bohužel nedá říct o jeho nejlepším kamarádovi Prokopovi. Jeho chování mi leze neskutečně na nervy.

Už při seznámení se mi nelíbil

Prokop se mi nelíbil, už když jsem ho poprvé potkala. Přišlo mi, že je to takový frajírek, kterého nezajímá nikdo jiný než on. Bylo to vidět i na bezpočtu jeho přítelkyň, které jsem za rok a půl chození s Maxem stihla poznat.

I přesto, že si na každou společnou akci přitáhl novou holku, nikdy nezapomněl na mě. Jeho objetí na přivítanou trvala vždy déle, než mi bylo příjemné, a každou příležitost využil k tomu, aby se mě nějakým způsobem dotkl. Nikomu nebylo divné, když mě při společné večeři hladil po noze. Zato pro mě to bylo přes čáru. Odstrčila jsem mu ruku a důrazně mu řekla, aby toho nechal. „Vždyť je to jen legrace, neboj, nechci tě svádět,“ odpověděl a zasmál se.

Jeho chování je čím dál horší

Místo toho, aby svoji pozornost konečně obrátil na někoho jiného, tak jsem středem jeho vesmíru já. Na jeho doteky a objímání ve chvílích, kdy je to nevhodné, si skoro začínám zvykat. Ale to, že mi chválí zadek v nových džínách, je pro mě nepochopitelné. Podobné hlášky slýchávám pořád.

„Jsi tak sexy, nechtěla bys se mnou zajít do ložnice? Vykašli se na Maxe, já jsem v posteli lepší než on,“ řekl mi naposledy přede všemi. Místo toho, aby se Max naštval, nebo se mě alespoň zastal, tak se jen rozchechtal a řekl mu, že je debil. Nechápu, že si Prokop něco takového vůbec dovolí a myslí si, že je mi to příjemné.

Nechápu, že Max nic nevidí

Už několikrát jsem Prokopovi řekla, že mi jeho sexuální narážky nejdou k duhu a aby s tím konečně přestal. Ale je to zbytečné, on se asi kvůli mně nezmění a pokaždé, když ho vidím, tak přijde s nějakou novou větou, kvůli které se cítím nesvá.

Snažila jsem se o Prokopově chování ke mně promluvit s Maxem, ale ten je vůči tomu úplně slepý. Myslí si, že jsem moc úzkoprsá a že si všechno beru osobně. „Vždyť Prokop to dělá kvůli srandě, přestaň už se tím zabývat,“ řekl mi Max naposledy, když jsem si stěžovala. Je mi líto, že Max nevidí Prokopovo nevhodné chování a mrzí mě, že mu nestojím za to, aby se mě zastal.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články