Matěj (27): Chci prostě krásnou, chytrou dívku s dokonalým tělem. Copak je to nereálné?

Matěj (27): Chci prostě krásnou, chytrou dívku s dokonalým tělem. Copak je to nereálné?
Zdroj: Freepik

Matěj nemá o ženy nouzi. Ale má jeden problém – žádná neodpovídá jeho ideálu krásy. Budoucí partnerka musí být nejen pohledná, ale také inteligentní a silná. A samozřejmě mít skvělou figuru. Najde Matěj takovou holku, nebo bude muset ze svých nároků slevit?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 09. 04. 2021 16:30

Už od mládí mě fascinovaly hollywoodské herečky. Líbily se mi jak vzhledově, tak svým chováním. Jejich krásné tváře i dokonalá těla mě vždy dokázala rozpálit.

Nebyl jsem schopný pochopit, jak někdo může být tak nádherný. Obdivoval jsem i jejich osobnost. Vždy to byly silné ženy, které se sebou byly spojené a nenechaly si do ničeho mluvit.

Moje přítelkyně musí být dokonalá

Všechny tyhle krásné herečky s dokonalými těly a silnou osobností výrazně kontrastovaly se ženami, které jsem poznal ve skutečném životě. Žádná z nich nebyla vysloveně fešanda, vždy se mi na nich něco nelíbilo. Neměly to vnitřní kouzlo, které z krásných žen vyzařovalo. Byly většinou ušmudlané a o svůj vzhled se vůbec nestaraly.

A tak pokračoval můj nekonečný boj, kdy jsem pro sebe začal hledat tu správnou partnerku. Zatím jsem chodil se spoustou žen, ale ani jedna moje požadavky nesplňovala. Naše vztahy neměly dlouhého trvání. Nejčastěji jsem je ukončil já. Když jsem si našel přítelkyni, která by vzhledově odpovídala mému ideálu, tak mu ale rozhodně neodpovídala, co se týče intelektu.

Našel jsem druhou Kate Winslet

Nejblíže k mému ideálu měla moje poslední přítelkyně Anastazie. Byla nádherná, když šla po chodníku, otočil se za ní naprosto každý. Měla dlouhé vlasy a štíhlou postavu. Mému ideálu odpovídala, i co se týká povahy. Byla rázná a chytrá. Nikdy si od nikoho nenechala nic nařizovat. Vždy za sebe rozhodovala sama.

Chodili jsme spolu několik měsíců. Myslel jsem si, že jsem konečně našel tu pravou. Jenže moje štěstí netrvalo dlouho. Anastazie mě jednoho dne přistihla, jak porovnávám její fotku s fotkou Kate Winslet. Právě ona je totiž tou herečkou, kterou jsem vždy obdivoval. Proto jsem doufal, že se jí bude moje přítelkyně podobat co nejvíc. Po tomhle incidentu mi Anastazie dala kopačky.

Ze svého ideálu nemíním slevit

Teď jsem už skoro rok nezadaný. Začínám se čím dál víc propadat do depresí, že nikdy takhle dokonalou ženu nenajdu. Nikdy nebude žádná tak perfektní jako hollywoodské herečky. Stále přemýšlím, zda bych ze svých kritérií neměl trochu ubrat, ale na druhou stranu si říkám, že pro každého existuje ten pravý protějšek. Takže musí existovat i pro mě.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články