Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která zpravidla dobře hospodaří s penězi

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která zpravidla dobře hospodaří s penězi
Zdroj: Pixabay

Horoskop toho o nás může prozradit hodně. Třeba i to, jak to obecně máme s penězi. Existují znamení zvěrokruhu, která utratí i to, co nemají. Jsou ale i taková znamení, jako tato tři, která s penězi hospodaří velmi dobře.

Jana Matušková
Jana Matušková 03. 06. 2023 05:14

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé narození ve znamení Vah usilují o vyrovnaný rozpočet, kterého se jim zpravidla i přes všechny nástrahy (milují vše hezké a neváhají utrácet peníze za oblečení, bytové doplňky a umělecké předměty) nakonec podaří dosáhnout. Navíc mají jednu dobrou vlastnost - mají čich na investice, a tak jsou zpravidla na sklonku života dobře zajištěné.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve Vodnáři nemívají problémy s penězi. Pokud něco chtějí, dokáží si na to vydělat a našetřit. Nejsou to však lidé, kteří by byli nějak zvlášť materiálně založení, jde jim spíše o jiné hodnoty. Vodnáři tudíž nepatří mezi jedince, kteří všechno přepočítávají na peníze.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé v Rybách nepatří mezi ty, kteří finance příliš řeší. Nemají tendence ke zbytečnému utrácení, s penězi hospodaří dobře, přesto jsou raději, když se o podobné věci postará partner. Ryby totiž mají měkké srdce, proto neodmítnou finanční výpomoc někomu z rodiny či z přátel.

Bonusové znamení: Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Do přehledu znamení zvěrokruhu, která dokáží dobře hospodařit s penězi, jsme nakonec přidali i Střelce. V otázce financí je to ale trochu rozporuplné znamení. V životě totiž mívá různá období, kdy je na tom finančně velmi dobře, aby pak všechno dokázal rychle rozházet.

Střelci totiž rádi riskují a nedělá jim problém s penězi hazardovat. Na druhé straně je však Střelec velmi schopný a z nepříznivé situace se vždy dokáže vyhrabat. Na sklonku života tedy bývá finančně úplně v pohodě.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články