4 znamení zvěrokruhu, která mají nezdravý vztah k penězům a přivedou vás tím k šílenství

4 znamení zvěrokruhu, která mají nezdravý vztah k penězům a přivedou vás tím k šílenství
Zdroj: Pixabay

Umět hospodařit s penězi je opravdu věda. Zatímco někomu se to daří vcelku přirozeně, jsou lidé, kteří se to v životě nenaučí. Vliv na to, jak úspěšně kočírujete své finance, přitom mají i hvězdy.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 03. 2021 07:00

Mezi znameními zvěrokruhu nalezneme snílky, rozhazovače ale i spořílky, kteří budou doma lhát o tom, kolik skutečně vydělávají. Kterých zrozenců se to konkrétně týká, napoví náš horoskop.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři jsou klasičtí snílci a objevitelé s neoblomnou vírou, že v životě mohou dosáhnout čehokoliv. Mnohdy tomu věří natolik, že se vlastní vinou dostanou do problémů. Co se peněz týče, rozhazují, nešetří a dopřávají si více, než na co mají, jen aby si nemuseli přiznat, že si to ve skutečnosti nemohou dovolit.

Jejich vztah k penězům vás bude extrémně stresovat, na druhou stranu je pravda, že jsou skvělými vůdci. Tím, že si nepřipouštějí neúspěch, svádějí i lidi ve svém okolí k tomu, aby si bezmezně věřili. Ale stejně, ty peníze... Dobré je, že jich většinou vydělávají tolik, že pro nadměrné rozhazování mají alespoň jeden argument.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Nekontrolovatelný a nepochopitelný způsob zacházení s penězi je u Ryb úplnou klasikou. Více si půjčují, než spoří, a tak si často hrají na něco, co zkrátka nejsou. Hanbou by se propadly, kdyby musely přiznat, že na tom nejsou tak dobře jako jejich blízcí. Proto klidně jdou na večeři za několik tisíc a druhý den budou hledat zapadlou desetikorunu.

Potkáte je často v luxusních oblecích, vozící se v drahých autech a parkující u rozlehlých domů – nenechte se ale zmást. Buď si na to někde půjčily, nebo mají vedle sebe zámožného partnera. Kdyby si totiž dovolily jen to, na co opravdu mají, cítily by se méněcenné.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. září – 23. října)

Svoje rozhodnutí váží tak dlouho, až převáží – asi tak by se dalo definovat smýšlení Vah. K penězům mají obecně konzervativní vztah a jsou hodně spořivé, na druhou stranu se bojí uspořené peníze za cokoliv vydat. Pokud se jejich finanční polštář začne tenčit, okamžitě vyšilují.

Většinou je pro ně všechno moc drahé, a tak si to prostě nekoupí. O lidech, kteří žijí luxusním životem, si myslí svoje a dost často přisuzují úspěch šťastné náhodě. Velkou kariéru často neudělají a drží se při zemi. Pokud jste snílek s touhou zdolat svět, Váhy pro vás nejsou dobrý parťák. Pokud jste konzervativní člověk s dobrým úrokem na spořicím účtu a chcete si o tom večer občas pokecat, do toho!

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Buď bezmyšlenkovitě utrácí, nebo se bojí vydat korunu – to je Střelec. Ať tak či onak, nikdy nic neušetří. Každý měsíc mu nezbývá na účtu ani na nové boty. Nepočítejte, že s vámi bude řešit investice a velkolepé plány. Naopak. Většinou tomu nerozumí a ani ho to nezajímá.

Pokud s ním poletíte na dovolenou, bude to přesně ten typ, který bude při placení přepočítávat eura na koruny a přede všemi zakřičí: „To je drahý!“ To, kolik co stojí, řeší neustále, s láskou vzpomíná na dobu, kdy měl poloviční náklady a nájem nebyl tak nehorázně vysoký. Pokud se mu daří a vydělává velké peníze, dost často to před svým partnerem tají. Tak si to, vážení, dobře rozmyslete.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články