3 znamení zvěrokruhu, která příliš brzy vzdávají své sny a nikdy to nikam nedotáhnou

3 znamení zvěrokruhu, která příliš brzy vzdávají své sny a nikdy to nikam nedotáhnou
Zdroj: Pixabay

Napadlo vás někdy, proč někteří lidé žijí v luxusních domech a jezdí nádhernými auty, zatímco jiní jen sedí na gauči a stěžují si, že se ostatní mají lépe? Odpověď vám mohou nabídnout hvězdy. Leckdy totiž záleží na tom, ve kterém znamení zvěrokruhu se člověk narodil.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 03. 2021 07:00

Znáte to. Žijete v přesvědčení, že plnění velkých životních snů je samozřejmost, a nenapadne vás, že by to někdo mohl mít jinak. Pak ale narazíte na člověka, pro kterého není život ničím víc než plněním povinností a hlídání osobního pohodlí. Co nemusí, to neudělá. Tato tři znamení zvěrokruhu mají obzvláštní sklony ke vzdávání se velkých cílů.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

S Vodnáři je to těžké. Pravděpodobně vás nepřekvapí, že snů mají plnou hlavu a každý den chtějí být něčím jiným, na druhé straně jim chybí vůle. Zaměstnání tak mění jako na běžícím pásu. Nejsou v tomhle nijak konzervativní a ve změnách se přímo vyžívají. Proto příliš neoplývají loajalitou k zaměstnavateli a pro vyšší mzdu někde jinde ho bez váhání hodí přes palubu. Jsou to snílci, ale dotáhnout neumí skoro nic. Nezvládnou se věnovat práci, která je vnitřně nenaplňuje, proto utíkají od všeho, co je netěší.

Lidem, kteří sny nemají, se často posmívají. Svět je pro ně jedno velké hřiště, kde žijí s myšlenkou, že dokázat mohou téměř cokoliv. Bohužel už netuší, jak toho dosáhnout. Jsou schopni detailně popsat cíl, ale cestu nikoli. S jejich povahou je těžké vybrat i sen, který by opravdu chtěli žít.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. dubna – 21. května)

Býci mají lenost v povaze. Snadno se pro něco nadchnou, ale když to mají dokončit, už jim elán chybí. Mají rádi svůj klid, pohodu a nemají zrovna sklony ke spontánnosti. Proto pokud k něčemu Býka přesvědčíte, nezapomeňte zkontrolovat, zda na to jen nekývnul a tím to skončilo.

Neradi utrácejí peníze a jsou to spořílci. Proto pokud by měli do něčeho investovat nad rámec běžných výdajů, pravděpodobně o tom nezačnou ani uvažovat. Mají horkou hlavu, takže když jim něco hned nejde, vztekají se, nadávají, ale že by se přes to přenesli, to ne. Raději se budou držet toho, co dobře znají.

Pokud chcete Býka k něčemu přesvědčit, nalákejte ho na peníze. Má v povaze trochu té hamižnosti, a proto na to pravděpodobně uslyší. Pozor však na způsob, jakým mu tato svá přesvědčení prezentujete. Býk je mistr v předčasných soudech, a jakmile si váš plán zařadí do škatulky, že to nemá cenu, už s ním nehnete. Musíte ho tak primárně přesvědčit, že si tím peníze vydělá, než mu sdělíte fakt, že ho to bude i něco stát.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Střelec je vážně strašpytel. Obdivuje všechny, kteří něčeho dosáhli, a sebe si často představuje na jejich místě. Vidí se v drahých domech a luxusních autech, ale nehne pro to prstem. Většinou nemá absolutně žádnou vizi, jak by toho chtěl dosáhnout, a tak slepě následuje ostatní.

Je to trochu pecka, kam ho posadíte, tam ho najdete. Pokud ale máte odvahu vést ho za ruku a každý den mu připomínat, jaký potenciál se v něm skrývá, možná se vám povede ho z gauče zvednout. Potrpí si na své pohodlí, a tak všechno, co je mimo jeho komfortní zónu, považuje za nebezpečné. Bude vás to stát spoustu energie. Neumí totiž o věcech přemýšlet mimo svá přesvědčení a nové informace příliš nevyhledává. Často tak fňuká, ale neřeší, jak by to mohl změnit.

Představitelé tohoto znamení jsou vcelku umírnění, a tak jsou často rádi za dobré pracovní místo, dobré ohodnocení a o víc se nesnaží. Jako zaměstnanci jsou tak dobrými kandidáty, protože vám pravděpodobně k vlastnímu projektu neutečou. Sní o investování na akciových trzích, kupování bitcoinů, ale mnohdy ani nevědí, kde by měli začít. To, co je potřeba ke splnění snů, je pro ně často velkou neznámou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články