3 znamení zvěrokruhu, která pro svého partnera udělají cokoliv

3 znamení zvěrokruhu, která pro svého partnera udělají cokoliv
Zdroj: Freepik

Láska hory přenáší. A kolikrát i my jí podléháme natolik, že pro milovanou osobu uděláme cokoli, co jí na očích vidíme. Která znamení zvěrokruhu k tomu mají sklony?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 03. 2021 07:00

Být zamilovaný je nádherné. Člověk ztrácí pevnou půdu pod nohama a žije jen pro toho druhého. Obětavost ve jménu lásky je přirozená vše lidem, někteří k ní ale podle horoskopu přeci jen mají blíže. Podívejte se, o která znamení zvěrokruhu se jedná.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Kozorozi jsou trpěliví, laskaví a to, co si o jejich vztahu myslí druzí, je jim úplně jedno. Pokud má Kozoroh partnera, je pro něj důležitější než cokoli na světě. Předčí jak jeho kariéru, tak biologickou rodinu i koníčky. Ve vztahu dbá zejména na finanční zajištění a společné trávení času. Málokdy se tak partneři zrozenců v tomto znamení cítí na druhé koleji. Pro Kozoroha je zkrátka partnerský vztah základem všeho.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři neumějí ve vztazích pořádně chodit, přesto když naleznou to pravé spojení, v minutě se kvůli lásce rozkrájí. Zahrnují svého partnera okázalými gesty. Důležitý je pro ně moment překvapení, na který čekají láskyplnou reakci. Pokud nepřijde, jsou zklamaní. Vždy ale budou na druhého myslet víc než na sebe. A takové gesto udělají znovu.

Občas nicméně mívají chvíle, kdy otočí a mají pocit, že oni jsou středobodem vesmíru. Pokud však opravdu milují, dlouho jim to nevydrží. Rádi ukazují, že dělají pro druhé víc než lidé v jejich okolí, a jsou rádi, když to všichni vědí. O svém vztahu příliš nemluví, ale zakládají si na tom, aby ostatní věděli, jak skvělí ve skutečnosti jsou. Pokud lidé považují jejich vztah za nestabilní, jsou z toho nervózní.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. února – 20. března)

Asi nikoho nepřekvapí, že Ryby dýchají za dva. Samotné je napadne máloco, ale o co si partner řekne, to dostane. Ani je nenapadne, že by mu jeho přání neměly splnit. Proto často přehlížejí manipulátory ve svém okolí.

Někdy jsou tak zamilované, že vůbec nevidí kolem. Dají poslední peníze za vysněný dárek pro svůj protějšek a nikdy mu to nevyčtou. Pokud vás osoba narozená v Rybách opravdu miluje, pravděpodobně pro vás přijede i po propité noci s přáteli, kam jste ji nepozvali. Každý, byť sebemenší důkaz lásky bude u zrozenců tohoto znamení přiživovat pocit, aby pro partnera dělali ještě víc. Co na tom, že je jejich protějšek už možná dávno nemiluje. Někdy si toho ani nevšimnou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články