5 důvodů, proč ve svém životě potřebujete Kozoroha, báječné znamení horoskopu

5 důvodů, proč ve svém životě potřebujete Kozoroha, báječné znamení horoskopu
Zdroj: Pixabay

Kozoroh, jehož kralování právě končí, je úžasné znamení zvěrokruhu. Proč byste měli mít ve svém životě zrovna lidi narozené v tomto hvězdném znamení? Tady je pět důvodů, proč je Kozoroh prostě skvělý...

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 15. 01. 2021 15:12

Každý, kdo má narozeniny mezi 22. prosincem a 20. lednem, se narodil ve znamení Kozoroha. Je to desáté znamení zvěrokruhu, je přiřazeno k Zemi a ovládáno planetou Saturn.

Kozoroh je zodpovědný: Rád přebírá odpovědnost, zadanou práci bude vždy dělat více než dokonale. Na toto znamení zvěrokruhu je vždy spolehnutí. Na Kozoroha se můžete spolehnout i ve velmi obtížných situacích, obrátit se na něj můžete i pro nepřikrášlený názor nebo důležitou radu.

Kozoroh je ambiciózní: Rád si stanovuje cíle a dosahuje jich. Toto znamení zvěrokruhu je často mezi vítězi. Pokud chcete dát dohromady například vítězný sportovní cíl, nebo se prostě s někým spojit, abyste dosáhli vytčeného cíle, uděláte nejlépe, když zvolíte právě Kozoroha.

Kozoroh je trpělivý: Toto znamení zvěrokruhu je extrémně trpělivé a vytrvalé. Obzvláště pokud jde o práci. Nevzdá se a vytrvá v cestě za cílem, dokud ho nedosáhne. Stejně jako kamzík, který trpělivě stoupá na vysokou horu, rovněž toto znamení zvěrokruhu vydrží, dokud nedosáhne toho, co chce.

Kozoroh je produktivní: Kozoroh je skutečným tahounem a chce jednat tak, aby dosáhl konkrétních výsledků. Chcete renovovat byt? Plánujete akci? Zahajujete projekt? Určitě přitom počítejte s lidmi, kteří jsou narozeni právě ve znamení Kozoroha. Rozhodně se vám to vyplatí.

Kozoroh je férový a přímý: Povrchnost, lichocení a pochlebování - to od tohoto znamení zvěrokruhu neočekávejte. Je příliš realistické. Jakmile se ale Kozoroh rozhodne pro osobu, která splňuje jeho vysoké nároky, bude ji ze všech sil podporovat. Ať jako kamarád, kolega či dokonce partner - lidé s Kozorohem v horoskopu zůstávají vždy věrní sami sobě a vždy věrní svým blízkým.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články