3 znamení zvěrokruhu, pro která je velmi obtížné lhát

3 znamení zvěrokruhu, pro která je velmi obtížné lhát
Zdroj: Unsplash.com

Lhaní není zrovna vaší silnou stránkou? Nebo znáte někoho, na kom je hned vidět, že neříká pravdu? Důvodem by mohlo být právě znamení zvěrokruhu!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 15. 01. 2021 07:09

Ne každý umí lhát. Musíte být schopni vymyslet perfektní lež a učinit ji tak uvěřitelnou, že nikdo nepojme ani stín podezření. Tento úkol není vůbec jednoduchý – obzvláště, když musíme lhát lidem, kteří nás dobře znají. Některým znamením zvěrokruhu přitom lhaní dělá mnohem větší problémy než ostatním. Zpotí se a od začátku se chovají podivně. Která to jsou?

Znamení zvěrokruhu Rak

Pokud už Raci musí lhát, snaží se "vylhanému tématu" v budoucnu vyhnout, co to jen jde. Při lži mají totiž neskutečně špatný pocit, je to na nich vidět, a tak většinou raději nelžou, aby jim nebylo takhle pod psa. Nedokáží si představit, že budou nachytáni při tom, že nemluvili pravdu.

Znamení zvěrokruhu Beran

Lidé narození ve znamení Berana raději myslí čímkoliv jiným než hlavou. Toto znamení je totálně impulsivní a také tak jedná. Proto je pro Berany těžké používat dobře promyšlené lži. Aby se do podobné situaci nedostávali, jednají raději přirozeně a na rovinu říkají, co si myslí. Jsou připraveni přiznat i to, co jim uškodí, než aby lhali.

Znamení zvěrokruhu Panna

Lidé ve znamení Panny sice občas lžou, ale dělají to opravdu neradi. Podle jejich názoru většinou není důvod lhát, protože říct pravdu pomůže mnohem víc. Byť je to často bolestné. Pokud už Panny musejí lhát, většinou u toho hodně přehánějí. A právě všechny tyto přehnané detaily působí dost podezřele a nevěrohodně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články