3 znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí pořádné divošky

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí pořádné divošky

Milování k životu patří a na milostné dovednosti se můžeme podívat i pohledem horoskopu. Dámy, které se narodily v těchto třech znameních zvěrokruhu, jsou prý z podstaty pěkné divošky!

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 02. 2023 06:18

Horoskop postelových dovedností speciálně zmiňuje tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí pořádně žhavé milenky. Která znamení to jsou?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Navenek chladná žena ve znamení Berana se v posteli mění ve vášnivou a nespoutanou milenku. Dobře ví, že dostane každého, koho si zamane. Nečekejte podřazenou milenku, která nechá vedoucí pozici jen na muži. Ba naopak, má ráda, když je vše po jejím. Sexuální fantazie Beranky je opravdu bohatá. Nevyhýbá se milování na nezvyklých místech, experimentování s erotickými pomůckami a sexy prádlem.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Račice jsou sexuální dračice, chtějí být dokonalými milenkami. Nejdříve ale potřebují pomoc s nažhavením, milují hlazení a laskání. Pokud jim to poskytnete, vezmou vás na oplátku na milostnou cestu kolem světa. Račice rády experimentují a jejich fantazie pak může slabší povahy až děsit. Coby milenka bude oddaná partnerovým přáním a touhám, sama nevyhledává vedoucí pozici. Naopak ji vzrušuje, když je partner dominantní a umí si vzít to, pro co přišel.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ženy ve znamení Štíra jsou extrémně náročné v posteli. Na muže působí jako magnet a není se čemu divit - jsou energické, sexy a neodolatelné. Pravidla sexuálních hrátek ovládají na jedničku. Umí být uvolněné a při milování ztrácejí veškeré zábrany. Rády muže provokují, používají erotické pomůcky a ostrá slova. Přestože jsou dokonalými milenkami a jsou si sebou jisté, dávejte si pozor na jejich žárlivé výstupy.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články