Ženy ve znamení Štíra: Jaké jsou milenky podle horoskopu a co od nich čekat v posteli?

Ženy ve znamení Štíra: Jaké jsou milenky podle horoskopu a co od nich čekat v posteli?
Zdroj: Freepik

V neděli 24. října 2021 vstoupilo Slunce do Štíra. Podívejte se, jaké jsou ženy narozené v tomto znamení zvěrokruhu milenky a jaká tělesná partie u nich hraje prim. Uhádnete, co mají v posteli nejraději?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 10. 2021 07:00

Štíři jsou charakterističtí tím, že je ovládá vodní živel a mají v sobě touhu po hlubokých myšlenkách. Nenechte se zmýlit jejich sebevědomým vystupováním. Ve zvěrokruhu mají nejhorší pověst ze všech. Berou každou větu až smrtelně vážně, snadno se urazí a občas nedodrží slovo. A jaké jsou ženy v tomto znamení milenky?

Narovinu říkají, co v posteli chtějí

Štírky mají neuvěřitelnou moc. Každého muže, který projde jejich životem, dokážou naprosto kouzlit. Skrývají v sobě uměleckého ducha, a tak si hledají i stejně založené protějšky. Jsou romantické, ale zároveň potřebují cítit vášeň. Umějí se nadchnout pro přítomný okamžik nebo být duchem úplně někde jinde. Zkrátka záleží na tom, co právě chtějí.

V posteli umějí říct narovinu, jak jim to máte udělat a co se jim líbí. S ničím si příliš nelámou hlavu a rozhodně se nestydí. Sex berou jako naprostou přirozenost a je pro ně důležitou součástí vztahu.

Každou laskavost vám mnohonásobně oplatí

Milují, pokud jim prokazujete úctu a respekt. Čím více laskavostí pro ně uděláte, tím jsou v posteli oddanější. Pokud se Štírka skutečně zamiluje, málokdy podvádí. Naopak trpí až přehnanými majetnickými sklony, kdy si protějšek uzurpuje pro sebe. Podezírá, žárlí, kontroluje telefony.

Ten, koho vedle sebe v posteli Štírky mají, musí být výjimečný. Nesnesou průměr a podle toho také jednají. Jejich slabostí je často tvrdý sex, nebo naopak absolutní romantika. Něco mezi to pro ně není. Jejich touha po konkrétním sexu se projevuje v závislosti na jejich cykličnosti. Velmi se totiž podřizují aktuálním emocím. Jelikož je jednou ze silných tělesných partií Štíra konečník, jsou ženy v tomto znamení často milovnicemi análního sexu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články