Horoskop: Tato tři znamení zvěrokruhu by byla skvělými námořníky a mořeplavci

Horoskop: Tato tři znamení zvěrokruhu by byla skvělými námořníky a mořeplavci
Zdroj: Freepik

Mezinárodní den námořníků (někdy také Světový den námořníků) se slaví každoročně 25. června. Podívali jsme se na tento svátek s nadsázkou - optikou horoskopu. Která tři znamení zvěrokruhu obzvláště milují moře, plachty a kormidlo?

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 06. 2023 05:40

Kryštof Kolumbus, James Cook, Vasco da Gama - jména slavných námořníků a objevitelů jsou všeobecně známá. Pod plachtami (a dnes na velkých motorových námořních lodí) se však plavily a stále plaví tisíce "bezejmenných" mužů a žen. Mezinárodní námořní organizace (IMO) proto od roku 2010 každoročně 25. června slaví Mezinárodní den námořníků, aby upozornila na jejich velký přínos nejen pro světovou ekonomiku.

My jsme se na toto dobrodružné povolání podívali s nadsázkou, optikou astrologie. Která tři znamení zvěrokruhu by byla skvělými objeviteli a mořeplavci, která obzvláště milují moře, vlny a "chechtání" racků?

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou známí schopností zachovat si chladnou hlavu pod tlakem. Díky tomu by byli skvělými námořníky, protože zvládnou emocionální i fyzické nároky plavby. Štíři jsou také přirozeně zvídaví a analytičtí, což se jim hodí při navigaci a určování kurzu. Jsou odhodlaní a vytrvalí, což je nezbytné, když se potýkají s nepředvídatelnými povětrnostními podmínkami nebo proplouvají zrádnými vodami.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají smysl pro dobrodružství a touhu po objevování, což by z nich dělalo skvělé námořníky. Mají přirozený sklon objevovat nová místa a rozlehlý oceán je pro ně dokonalým hřištěm. Střelci jsou také optimističtí a pozitivně naladění, což je nezbytné pro zvládání výzev života na moři. Jsou otevření a přizpůsobiví, což jim umožňuje orientovat se v různých situacích při plavbě.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou vodní znamení, a proto jsou neodmyslitelně spjaty i s mořem. Díky své intuitivní povaze a přirozené empatii by lidé v Rybách byli vynikajícími námořníky, protože dokáží vycítit změny počasí a mořských proudů. Ryby jsou také kreativní a nápadité, což je užitečné při plavbě v neznámých vodách. Jsou to přirození tuláci a jejich přizpůsobivá povaha jim umožňuje zvládat různé podmínky na moři.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články