Svádění podle horoskopu: Na Býka musíte pomalu, na Lva "vylijte" kýbl lichotek

Svádění podle horoskopu: Na Býka musíte pomalu, na Lva "vylijte" kýbl lichotek
Zdroj: Freepik

Už nějakou dobu se snažíte sbalit protějšek vašich snů, ale nedaří se vám to? Třeba na to jdete špatně, na každého totiž platí něco jiného. Přečtěte si následující horoskop a možná nešlápnete vedle!

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 05. 2023 05:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Lidé narození ve znamení Berana jsou přímočaří a nechodí dlouho kolem horké kaše, což platí také ve svádění. Nemažte jim med kolem pusy, stejně to poznají a jedině je to odradí. U Beranů vítězí upravení, pěkně oblečení a aktivní jedinci, kteří mají v lásce sport, tanec či dobrodružství v přírodě.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci nejsou žádní mistři svádění, ale v posteli to zvládají dokonale. Býka musíte zaujmout něčím výjimečným. Nejlépe se chytá na háček u delikatesní večeře. Ženy potěší dáreček v podobě kvalitní čokolády. Na Býka se musí pomalu, protože není vyznavačem lásky na jednu noc, hledá trvalý vztah.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození v Blížencích mají svádění v krvi. Snad už se s tímto uměním narodili. Jakmile začnou flirtovat, je jasné, že protějšek podlehne. Blíženci jsou však slušní a společenští. Moc dobře vědí, jak se chovat. Je škoda, že v 99 procentech chtějí jen svádět a užít si sex. Polapit jejich city je snad nemožné.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci nepatří k přeborníkům ve svádění, působí spíše plaše a amatérsky, což je zajímavé pozorovat. Ženy si vědí se sváděním víc rady, muži jen pokukují. Raci neprojevují city na veřejnosti a nechají si to na romantickou večeři, nebo vaše city dostanou do hrsti při procházce kolem vody.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro Lvy je svádění samozřejmostí, někdy ani nemají páru o tom, že flirtují. Ve společnosti se pohybují s jistotou a jsou středem pozornosti, proto kořist ihned polapí. Pokud chcete svést zrozence Lva, myslete na upravenost, přitažlivost a na to, aby z vás vyzařovala energie. Klíčem k úspěchu jsou lichotky a obdiv.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Puntičkářská a uzavřená Panna překvapí. Nejdříve se nesměle rozhlíží, ale pak začne doslova hitparádu ve svádění. Potrpí si na dlouhé rozhovory, chlubí se svými úspěchy a kradmo se snaží o tělesný kontakt. Po očku sleduje reakce objektu lásky. Sbalit Pannu není snadné, je vybíravá.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je svádění jako stvořené a naprosto se v něm vyžívají, i když si to nerady připouštějí. Jakmile spatří objekt lásky, usmívají se na něj a hrají si s vlasy. Pokoušejí se o polibek a pohlazení. Prahnou po romantických procházkách a držení za ruce. Váhy se bojí trvalého vztahu a zklamání.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si se sváděním nedělají starosti. Přitahují opačné pohlaví, aniž by cokoliv dělali. Rafinovanost a smyslnost mají prostě v krvi. Jejich magická duše přitahuje na sto procent. Jakmile si Štír vyhlédne oběť, jde rychle na věc a nebojí se nasadit nejsilnější zbraně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou rozenými svůdci a svůdkyněmi. Flirtování, sladká slůvka a polibky jsou pro ně nejlepší předehrou. Možná si jich cení ještě více než samotného aktu. Svádění vzbuzuje ve Střelci nezávislost, dobrodružství i adrenalin. Vážné vztahy jsou pro něj v mládí spíše noční můrou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

S Kozorohem je těžké pořízení, protože mu svádění nic moc neříká. Občas to vezme za špatný konec a vypráví vtípky. Svádění je pro něj těžší než vydělat peníze, protože se bojí odmítnutí. Když se do toho Kozoroh pustí naplno, je romantický, něžný a rafinovaný, za každou cenu chce zapůsobit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář a svádění? To je prostě procházka růžovým sadem, protože je společenský a umí zapůsobit. Pokud je Vodnář zamilovaný, rozehraje svádění na nejvyšší úrovni. Vodnář nesnáší vodění za ručičky a sladké řečičky, raději mluví o nevšedních věcech.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Něžné Ryby se ve svádění vyžívají. Používají při něm svou fantazii. Není divu, že se svádění často věnují. Nikdy jím nepohrdnou a milují dobývání. Mají pocit, že jsou nejlepší a nesvůdnější, což jim dodává na sebevědomí. Svádění mají spojené s pevným svazkem.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články