5 zajímavostí o ženách ve znamení Berana: Milují flirt, sluší jim rudá rtěnka

Horoskop: 5 zajímavostí o ženách ve znamení Berana. Milují flirt, sluší jim rudá rtěnka
Zdroj: Unsplash

Ve znamení Berana se rodí úchvatné osobnosti! Ženy v tomto znamení zvěrokruhu jsou energické, milují pohyb vpřed a vzrušení. Přinášíme pět zajímavostí, které jste o Berankách (možná) nevěděli.

Jana Matušková
Jana Matušková 07. 04. 2023 05:30

Beranky a věrnost

Podle horoskopu věrnosti nemají Berani obecně mnoho předpokladů pro to, aby byli protějšku věrní. Toto znamení miluje flirt, sexuální dovádění i nové zážitky. Vzrušení k životu prostě potřebuje a rád hraje milostné hry. Beran však miluje zejména fázi lovu, proto ho provázejí spíše krátké románky. Zklidní se, až když se usadí.

Beranky a planeta Mars

Beranovi vládne podle astrologických rozborů planeta Mars. Jeho podstatné znaky jsou vášnivá útočnost, nespoutaná vůle a surová moc. U muže je Mars symbolickým obrazem nevázané sexuality (pro ženy to platí méně), funguje však i jako symbol očistného ohně a plodnosti. Mars rovněž Beranky obdarovává tělesnou zdatností a výkonností.

Beranky a jídlo

Ženy v ohnivém znamení Berana v kuchyni vyzařují intenzitu a nadšení. Milují přípravu dezertů a jsou v tom nekompromisní, vše musí být dokonalé. Nejraději připravují čokoládové dezerty. A jsou tvrdohlavé. Kdo ale není, když jde o dezert, který miluje?

Beranky a líčení

Ohnivost a vášeň zrozenkyň ve znamení Berana jsou podle horoskopu líčení zřejmé již na první pohled. Sportovnější typy se výraznému make-upu spíše vyhýbají. Nicméně z těchto žen vyzařuje vnitřní krása, která potřebuje jen trošičku podpořit. Nic se nezkazí rudou rtěnkou, černou oční linkou a vlasy sepnutými do dramatického drdolu.

Beranky a hádky

Velký horoskop hádek potvrzuje fakt, že Beran je obecně neústupný bojovník. Při hádce nechce ztratit body, a tak vám bude tvrdit, že černá je bílá, než aby přiznal, že se mýlil. To může být velmi frustrující pro partnery Berana. Jak se tedy s Berankou správně hádat? Je třeba mít po ruce všechna správná fakta a odolat hněvu. Koneckonců, jinak je Beran vážně úžasné znamení zvěrokruhu!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články