Horoskop pro jedlíky: Komu zlepší náladu knedlíky, kdo si nejvíce pochutná na mrkvi?

Horoskop pro jedlíky: Komu zlepší náladu knedlíky, kdo si nejvíce pochutná na mrkvi?
Zdroj: Pixabay

Máte špatnou náladu a všechno vás štve? Náš horoskop vám ukáže, jaké jídlo vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech a které si nedávat. Mohlo by se vám po něm udělat třeba i špatně!

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Ženy v ohnivém znamení Berana vyzařují v kuchyni intenzitu a nadšení. Milují přípravu dezertů a jsou v tom nekompromisní, vše musí být dokonalé. Nejraději připravují čokoládové dezerty. A jsou tvrdohlavé. Kdo ale není, když jde o dezert, který miluje?

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Jemná a kontrastní francouzská kuchyně vyžaduje odbornost a detail, ten Býčice rozhodně nepostrádají.  Toto romantické znamení postupuje při přípravě svých pokrmů tvrdě a smyslně. Jídlo žen ve znamení Býka má vždy elegantní nádech. Co takhle vepřové maso s balsamikem a rozmarýnovou polevou?

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům, které spojují dvě různé osobnosti, na talíři nechybí mix chutí – sladké versus slané, je to jedno! Jejich menu je prostě černobílé. Rádi v kuchyni experimentují a na stole je to pak poznat. Jejich kuchařský um není tak dokonalý, ale dokáží si poradit.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou tvůrkyněmi klasické a tradiční kuchyně. Vepřo-knedlo-zelo dokáží připravit famózně. Nerady však experimentují a do zahraniční kuchyně se téměř nepouštějí. Nemají rády exotická jídla a přípravu pokrmů realizují výhradně ve svém domácím prostředí.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvice chtějí vždy zazářit, a to i v kuchyni. Rády experimentují a zkoušejí nové. Ne vždy se jim však jejich experiment vyplatí. Dávají přednost kořeněným jídlům. Jsou kreativní, ale to jim někdy ubírá na chuti. Tradiční českou kuchyní je neohromíte.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny musí vědět, že je vše v pořádku a chutné. A také musí vařit v čistém prostředí, to je pro ně prioritní. Jejich recepty jsou jednoduché, praktické a vždy chutné. Věnují pozornost malým detailům. Pokrmy Panny jsou připravovány s láskou a trpělivostí.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy umí dokonale kouzlit s chutěmi, které jsou vždy perfektně vyvážené. Jejich jídlo musí být vždy extra a vždy musí mít tzv. třešničku na dortu. Kuchařky ve znamení Vah si potrpí na rychlé a snadné recepty. Krevety v chilli omáčce jsou jejich specialitou.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Kuchařky ve znamení Štíra se nebojí ponořit do složitějších receptů, jsou vynalézavé. Ve své kuchyni jsou vůdcové, nikoho do ní nepustí a své recepty zásadně neprozrazují. Vynalézavé Štířici nikdy nechybí vášeň, a to náležitě ocení její partner.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je výborným společníkem u stolu, ale za plotnou mu to příliš nejde. A hlavně ho to nebaví. Pokud jsou donucené uvařit, pravděpodobně se dočkáte zahraničního menu, které ochutnaly na svých cestách. Ale žádná sláva to nebude!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Na kuchařku ve znamení Kozoroha se můžete vždy spolehnout. Je praktická a cení si tradice. Její jídla vynikají chutí a kvalitou, protože si potrpí na čerstvé potraviny. Nechte se unést špenátem a steakem plněným fetou.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Kuchařka ve znamení Vodnářky nejdříve zvažuje a pak vaří. Její menu není nikdy identické. Její nezávislý duch je dokonale v souladu s jedinečností připraveného pokrmu. Ráda vám připraví borůvkové kotlety s batáty.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou v kuchyni nápadité, ale někdy jim to ubírá na chuti jejich pokrmů. Pro jejich sladkou povahu milují dezerty. V těch jednoduše vynikají a jsou v nich všechny barevné tendence. Naopak přípravu masa přímo nesnáší.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články