Velký horoskop přátelství: Beran nezkazí žádnou legraci, Lev kamarády sbírá

Velký horoskop přátelství: Beran nezkazí žádnou legraci, Lev kamarády sbírá
Zdroj: Pixabay

Přátelství patří mezi nejdůležitější vztahy, které v životě máme. Kromě lásky a rodiny jsou přátelé to, proč stojí za to žít. Podívejte se na speciální horoskop, jak na tom jsou s přátelstvím jednotlivá znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 02. 2023 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Beran je upřímný a bláznivý přítel. Má ty nejdivočejší nápady a nezkazí žádnou legraci. Snadno se seznamuje a přátelské vazby si tvoří celý život. Vždy s ním zažijete něco nepředvídatelného, nového, akčního.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Chytrý a emocionální Býk se dokáže perfektně vcítit do svého přítele. Sdílí s ním jeho pocity, trápení a veškerá dobrodružství. Pokud se chcete stát přítelem Býka, buďte trpěliví a vytrvalí. Je nastaven trochu jinak, ale když se dostanete do jeho okruhu přátel, už tam zůstanete navždy!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženec má kolem sebe spoustu známých, ale nemá nejlepšího přítele. Ani by nemohl. Zapomněl by i na jeho narozeniny. Miluje seznamování s novými lidmi a zábavu, ale neumí přátelství ukotvit pro budoucnost.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Emoční Rak vás několikrát odmítne, než si k vám vytvoří přátelskou vazbu. Dokud ho nepoznáte, může vám připadat povrchní. Na otázku: ,"Jak se máš?" odpoví: "Fajn!" Jako nejlepší přítel s vámi bude v dobrém i ve zlém, dokonce i když bude vědět, že jste udělali chybu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev zbožňuje lidi. Sbírání přátel je vlastně jeho koníčkem. Ale pokud se budeme bavit o opravdovém kamarádství, to u něj téměř neexistuje. Nedokáže naslouchat a sdílet svůj emocionální život, i když je obecně fajn a přátelský.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou přátelské a laskavé ke všem kolem sebe, ale opravdového přítele mají pouze jednoho. Přátele si pečlivě vybírají, respektují je a totéž očekávají od nich. Těžko vám odpustí, pokud na poslední chvíli třeba zrušíte schůzku, to Panny nenávidí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Inteligentní Váha potřebuje harmonii na všech frontách. Má bohatý vnitřní život a miluje být obklopena přáteli a rodinou. Často jsou lidé okolo Váhy překvapeni, koho považuje za nejlepší přátele. Miluje, když svému příteli může pomoci a je tak středem pozornosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Přátelé Štíra se nikdy nemusejí zajímat, jak se cítí a co mu je. Když chce, řekne to sám. Můžete si být ale jisti, že Štír vám nebude nikdy lhát. Je tvrdý a těžko přiznává zranitelnost. Se svým pravým přítelem je ve spojení celý život.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nezávislý Střelec nemá moc trpělivosti na přátele. Rád se seznamuje, ale nepotřebuje jednoho nejlepšího kamaráda, kterému se bude svěřovat se svými těžkostmi. To ho spíše obtěžuje. Rád prozkoumává, vyjadřuje nesouhlas a nevěří v přátelská gesta.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je skvělým a milujícím přítelem. O kamarády pečuje, připravuje jim báječné zážitky. Jedinou nevýhodou přátelství s Kozorohem je, že žene své blízké k maximu. Požaduje dokonalost a ty nejlepší výsledky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Přátelství pro Vodnáře představuje silnou hodnotu. I když vás bude dělit vzdálenost, vždy zůstanete jeho přítelem. A v případě potřeby se obětuje a odstěhuje se za vámi, samozřejmě s trochou nadsázky řečeno. Vodnář nikdy nebere přátelství na lehkou váhu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou nejlepší z nejlepších přátel. Kladou velký důraz na potřeby svých přátel. Jsou intuitivní, a tak poznají a cítí i to, co jim neřeknete. Zahrnují vás dárky. Jsou srdečné a smysluplné. Komunikaci považují za nejdůležitější.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články