Horoskop hádek: Se kterým znamením je lepší se nehádat a kdo vždy marně hledá argumenty?

Horoskop hádek: Se kterým znamením je lepší se nehádat a kdo vždy marně hledá argumenty?
Zdroj: Pixabay

Všimli jste si někdy, jak se někteří lidé přímo vyhýbají konfrontacím, zatímco jiní vypadají, že jim jdou naproti? Každý reaguje na konflikt jiným způsobem. Jak je na tom vaše znamení? Jste výbušní a neústupní, či se naopak konfliktům vyhýbáte obloukem?

Jana Jánská
Jana Jánská 12. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. - 20. 4.)

Beran je neústupný bojovník. Při hádce nechcete ztratit body, a tak budete tvrdit, že černá je bílá, než abyste přiznali, že jste se mýlili. To může být velmi frustrující pro ty, kteří vás milují. Ujistěte se, že máte po ruce všechna správná fakta a odolejte hněvu.

BÝK (21. 4. - 21. 5.)

Býk je nejtvrdohlavějším znamením. Kope kolem sebe a zachází až do extrému. Nejlepší na tom je, že se s vámi bude dohadovat, i když ví, že máte pravdu. V hádce s Býkem musíte udržet klid a klást pouze otázky.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci, váš přístup k životu je laxní a hádky nemáte rádi. Nikdy nejste dlouho naštvaní. Máte však tendence bojovat, když se zrovna nudíte. Berete to jako jistý druh zábavy. Odpuzujete tím však lidi, kteří vás mají rádi.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

Rak miluje svůj domov a rodinu. A běda, když se do ní někdo naváží. Začne argumentovat tak, že se na konci hádky budete cítit jako zpráskaní psi. V ostatních případech se Raci nehádají, aby vyhráli. Spíše je jejich milovaní berou jako samozřejmost.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, jste ohnivé znamení, které musí mít vše pod kontrolou. Někteří mohou být ochotni se vám podrobit, ale jiní s tím budou mít problém. Ve sporu jste panovační a sobečtí. Máte schopnost tvrdě umlčet ostatní, aby s vámi souhlasili. Potřebujete lidi, abyste je měli rádi pro to, kým jsou. Ne proto, co mají.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Jste kritičtí, ale když se ocitnete naproti svému protivníkovi, doslova ho zašlapete do země. Umíte taktizovat a používat argumenty. Budete muset najít způsob, jak uklidnit nervy, jinak to budete mít v životě těžké.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Právě Váhy jsou znamením, které nejvíce nesnáší neshody. Raději podnikají něco zábavného, než aby se dostávaly do konfliktu. Vždy se cítí lépe, když jsou s někým, kdo má stejné názory. I když nesnáší nespravedlnost, bojí se prosazovat pravdu.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

I když to tak nevypadá, i Štíři mají potenciál být tvrdohlaví. Neodhalují, co si myslí a co cítí. Ale když je někdo zasáhne, explodují. A to i v případě, pokud je někdo do něčeho tlačí. Požadují respekt a nadvládu, ale trocha pokory by jim rozhodně neuškodila.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, zřídkakdy zůstáváte na jednom místě, aby docházelo k hádkám. Nelíbí se vám bojovat, a když se věci začnou rozpadat, jednoduše se přesunete někam jinam. Máte pocit, že život je příliš krátký na to, abyste ho strávili hádkami! S tím souhlasíme!

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Milí Kozorozi, hádky berete velmi vážně, ale umíte skvěle argumentovat. Víte, jak se soupeře inteligentně zbavit. Jste v napětí, pokud ztrácíte argumenty, ale to se stává málokdy. Držte úsměv na tváři a odzbrojte protivníka vaším charismatem.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je vůči hádkám nejodolnější. A pokud s vámi argumentuje, tak klidně. Někdy však musí mít pocit, že jeho argumenty vyhrávají. Vodnář vás bude umět logicky odzbrojit. Jeho diskuse jsou hluboké a opírají se o jeho ideály.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se konfrontacím vyhýbají do té doby, dokud toho nemají dost. Pak ovšem vyjedou jako zběsilé. Nesnášejí nesouhlas a jsou zastáncem slabších, pokud jde o krutost a nevlídnost. Mají tendence rychle odpouštět těm, kteří jim ublížili.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články