Horoskop věrnosti: Které znamení je mistrem flirtu, pro koho jsou závazky svaté?

Horoskop věrnosti: Které znamení je mistrem flirtu, pro koho jsou závazky svaté?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Za nevěru lze brát jakýkoliv sexuální kontakt, který se uskutečňuje mimo partnerskou dvojici, nemusí se ale vždy jednat jen o pohlavní styk. Někdo může pokládat za nevěru i flirtování. Má váš partner sklony k podvádění? Podívejte se, co prozrazuje znamení zvěrokruhu!

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 09. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Svůdník Beran nemá přílišné předpoklady, aby byl svému partnerovi věrný. Toto znamení miluje flirt, sexuální dovádění i nové zážitky. Vzrušení k životu potřebuje a rád hraje milostné hry. Beran však miluje zejména fázi lovu, proto jej provázejí spíše krátké románky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je velmi opatrné znamení. Dlouhou dobu váhá, zda vstoupí do vztahu a partnerovi se zcela otevře. Pokud se však k rozhodujícímu kroku odhodlá a stane se vaším partnerem, patří rozhodně mezi nejvěrnější znamení. Býk znamená jistotu, důvěru i spolehlivost. Jeho partner je pro něj vším.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O Blížencích je známo, že věrnost je pro ně tak trošku sprosté slovo. Blíženci milují flirt, společnost zajímavých protějšků a také milostné hry. Mnohdy je uspokojuje už jen to, že o ně má někdo zájem a v tomto zájmu a touze svůj protějšek udržují i bez fyzického kontaktu. Blíženci jsou mistři slova a hezkými slovy udrží své potenciální milence blízko sebe klidně i několik let.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé ve znamení Raka ctí rodinu, zázemí a jistotu. Ale ani to jim nebrání v občasných záletech, po kterých se ovšem rádi vracejí ke svému stálému partnerovi. Nevěru umějí dokonale skrývat a svého partnera by kvůli sexu s jinými nikdy neopustili. Pokud Rakovi partner nabídne vše, po čem touží, dokáže být i věrný.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je králem zvířat, přesto patří mezi nejstálejší a nejvěrnější znamení. Lev sice miluje obdiv a flirt, ale pokud je zadaný, jde do vztahu celý a rozhodně je oddaný jen jednomu člověku. Pokud ke lví nevěře přeci jen dojde, většinou za to může špatný protějšek, který mu snižuje sebevědomí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna nevyhledává pochybné vztahy, flirt ani milostné dobrodružství. Do vztahu s partnerem vstupuje zodpovědně a s čestnými úmysly. I přesto existují výjimečné případy, kdy se i Panna dopustí nevěry. Většinou to bývá reakce na nudu ve vztahu nebo na pocit nedostatečné lásky, pozornosti a sexuálních dovedností.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy umí být velmi romantické a jako teenageři dokonce věří v lásku na první pohled. Toto znamení je věrné, pokud se Váhy v lásce nezklamou, věrnost jim vydrží celý život. Pokud ale mají špatnou zkušenost, už lásce nevěří a na vážné vztahy si pak nepotrpí. Váhy dokonce nejméně flirtují.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

I když tomu nebudete věřit, Štír patří mezi věrná znamení. Stačí, když bude mít Štír oddaného partnera, který mu dokáže dát velkou porci lásky a sexu. Pokud jej však partner zklame, toto znamení na veškerou věrnost zapomíná. Nevěra je pro něj také prostředkem msty. A mnohdy i neoprávněně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je intelektuál a zvídálek. Díky tomu, že nad věcmi hodně přemýšlí, je absolutně věrný. Sex s neznámou osobou nebo sex na jednu noc mu nic neříká. A pokud by tomu bylo naopak, jedná se o velmi materiálního a konzumního Střelce, který pak může mít problém i s alkoholem nebo dokonce s drogami.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Většina Kozorohů patří mezi věrné, a to i přesto, jak moc milují flirt a obdiv druhých. Pokud jsou ale ve spokojeném a naplňujícím vztahu, nemají důvod být nevěrní a milenecký poměr jim připadá jako ztráta času. Kozorozi si většinou potrpí na luxus a prestiž, kvůli čemuž jsou často vyhledávanými partnery i milenci a musí proto odolávat svádění.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář patří mezi věrná a oddaná znamení. Ve svém životě zažije velké množství dobrodružství, milostných zážitků i experimentování. Ale tohle všechno většinou zažívá se svým stálým partnerem. Vodnář si nepotrpí na divoké noci mimo domov ani na flirtování.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Toto znamení si samo o sobě myslí, že je věrné, ale věrnost si vysvětluje po svém. Ryby věří tomu, že by měly vycházet se všemi lidmi, být obětavé a milé. V mnohých případech si ostatní tuto jejich pomoc vyloží po svém. Ryby navíc dokážou milovat více osob najednou a v takovém případě se nebrání ani sexu. Ale jde přece o lásku, ne?

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články