Ženy a nevěra podle horoskopu: Pro Račice je rodina všechno, Beranky nedokáží lhát

Ženy a nevěra podle horoskopu: Pro Račice je rodina všechno, Beranky nedokáží lhát
Zdroj: Pixabay

Pojmy jako závazky a svoboda působí na každé z dvanácti znamení zvěrokruhu jinak. Podívejte se, které ženy patří podle astrologie mezi ty spolehlivé a které mají naopak sklony k přelétavosti!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 27. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky si cení svojí svobody, ale když se zamilují, tak jdou do vztahu po hlavě! Nenechávají si zadní vrátka pootevřená. Když jsou ve vztahu nespokojeny, rychle z něj odejdou a spálí všechny mosty. Jsou ale upřímným znamením, které nevěru rozhodně neschvaluje.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou velice stabilní a dokáží být k partnerovi loajální. Nerady cokoliv mění, pokud to není bezpodmínečně nutné. Do vztahu investují mnoho energie a většinou se ho ještě snaží zachránit, i pokud jsou v něm vážné problémy. Nevěře se snaží vyvarovat, co jim síly stačí!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blíženkyně bývá představa, že budou s jedním partnerem až do smrti, docela děsivá. Dokáží to, jen když doopravdy milují a jejich protějšek jim vyhovuje po všech stránkách. Všeobecně nejsou příliš stálé a závazky je mohou děsit. Stabilní vztah udrží spíš až v pozdějším věku.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pro Račice je rodina a spokojené vztahy na prvním místě. Račice věří v osudovou lásku, která bude trvat na věky a nevěra je pro ní sprosté slovo. Račice dokáže překousnout hodně a může setrvávat i v nefungujícím vztahu, který se snaží zachránit do poslední chvíle.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice potřebují cítit partnerovu lásku a oddanost. Když se jim nedostává pozornosti, je možné, že ji začnou hledat jinde. Lvice může připomínat línou domácí kočku, která nechce nic měnit, aby se vzápětí změnila v divokou šelmu, která uloví kohokoli!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou loajální a spíše rezervované, proto ve vztazích nerady opouští svou komfortní zónu. Panny nejsou ženy, které by při prvním problému hledaly jinde, právě naopak. Po novém protějšku se poohlédnou až ve chvíli, kdy se rozejdou s tím stávajícím.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy touží po lásce a harmonii. Když ale není ve vztahu všechno, jak má, nedělá Váze problém začít hledat jinde. Tyto ženy flirtují rády a při milostných hrátkách se cítí jako ryby ve vodě. Jediné, co dokáže s jejich koketérií udělat přítrž je osudová láska.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štířice jsou vášnivé a citově založené, i když si to o nich spousta lidí na první pohled nemyslí. Svojí drahé polovičce dávají všechno a očekávají, že dostanou totéž. Když tomu tak není, začnou hledat jindy. Štírky se často usazují až v pozdějším věku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou svobodomyslné a nenechají se jen tak ulovit. K partnerovi jsou velice upřímné a nesnášejí lži a podvody, proto nevěru odsuzují. Střelkyně je žena, která se s partnerem raději rovnou rozejde, než aby ho podváděla. Na podobné věci nemá žaludek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky nejsou přelétavé ani impulzívní. Vědí, že žádný vztah není bez chybičky a dokáží na něm pracovat. Důležitá je pro ně vzájemná důvěře a nevěru berou jako její hrubé porušení. Kozorožky se rozcházejí nerady, dělají to jen když už není jiná možnost.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou svobodomyslné a nerady se upínají na jednoho člověka. Nechtějí nikomu ublížit, proto by se nevěry ve fungujícím vztahu nedopustily. Pokud se ale s partnerem vzájemně odcizí, je možné, že začne rychle hledat útěchu v náruči někoho jiného.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Soucitné Ryby se k nevěře uchylují jen zřídka, jelikož je potom pronásledují výčitky svědomí. Mít čistý štít je pro ně důležité a vědí, že by jim ho případná nevěra dost pošpinila. Zároveň ale nesnášejí rozchody, které nemají dobrý dopad na jejich psychiku.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články