Kateřina (43): Mamince jsem slíbila, že sestru vždy podržím. Teď jsem ji kryla při nevěře

Kateřina (43): Mamince jsem slíbila, že sestru vždy podržím. Teď jsem ji kryla při nevěře
Zdroj: Unsplash

Co všechno byste udělali pro svoje sourozence? Kateřina v tom má jasno, pro svoji sestru Evu by udělala cokoliv. Teď ji přikryla, když si našla milence...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 14. 01. 2023 10:00

Moje sestra je Eva (40) je pro mě velmi důležitá. Vždy jsme spolu měly vynikající vztah. Už odmala jsem si zvykla držet nad ní ochrannou ruku. Byla jsem starší a moudřejší, proto jsem se snažila, abych jí vždy ve všem pomáhala. A to už od školky.

Pro sestru udělám cokoliv

Asi právě díky tomu máme spolu velmi dobrý vztah. Odjakživa jsme si úžasně rozuměly. Skoro nikdy jsme se nehádaly a pokaždé jsme se o všechno rozdělily. Pro mamku byl náš vztah jako sen. „Jsem moc ráda, že si tak krásně rozumíte. Není nic důležitějšího než rodina. Vždy tu jedna pro druhou musíte být," říkala nám neustále.

Já se tomu celou dobu snažila dostát. Pro svoji sestru bych udělala naprosto cokoliv. Dokonce i lhala. Tento slib se mi nedávno podařilo splnit, když jsem kryla její nevěru.

Nebyla v manželství šťastná

Eva je vdaná celých deset let. Na začátku to vypadalo, že se s Hynkem (42) opravdu milují. Ale pak si začala Eva stěžovat. „Už si prostě tolik nerozumíme. Začali jsme kolem sebe chodit jako cizinci. Mám pocit, jako bych ho najednou vůbec nepoznávala," stěžovala si.

Já jsem ji chápala. Bylo na nich vidět, že nejsou tak šťastní, jako když spolu začali chodit. Když se mi Eva pochlubila, že si našla někoho nového, nemohla jsem na ni být naštvaná. „Konečně se zase cítím šťastná. Přijde mi, že jsem znovu naživu," řekla mi. A já jí to moc přála.

Lhala jsem jejímu manželovi

Před pár dny mi Eva volala, jestli bych nemohla zalhat jejímu manželovi. „Ráda bych jela za Tomášem, už jsme se strašně dlouho neviděli," prosila mě. A tak jsem jí vyhověla. Řekla jsem Hynkovi, že Eva stráví noc u mě. „Už dlouho jsme neměli jen holčičí noc. Určitě ji postrádat nebudeš," zalhala jsem mu.

Eva přijela po víkendu se svým milencem celá rozzářená. „Opravdu moc ho miluju. Myslím, že požádám o rozvod," svěřila se mi. A já její rozhodnutí jenom podporuji. Nemyslím si, že má smysl zůstávat v nešťastném manželství.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články