Jirka (27): Když mě sváděla krásná sestra mé holky, došlo mi, že tady něco nehraje

Jirka (27): Když mě sváděla krásná sestra mé holky, došlo mi, že tady něco nehraje
Zdroj: Unsplash

Když Jirka poznal milou Kamilu, věřil, že by mu vztah s ní mohl vydržet. Všechno se vyvíjelo slibně. Ale jen do chvíle, kdy se na něj začaly až podezřele lepit cizí ženy. Třešní na dortu bylo, když ho sváděla Kamilina sestra. Šlo totiž o test věrnosti. Jirka sice testem prošel, ale naštvalo ho to tak, že se s Kamilou rozešel.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 11. 2022 13:00

Myslel jsem si, že Kamila (24) je normální holka, se kterou bych mohl fungovat. Ukázalo se však, že po jedné špatné zkušenosti už mužům nevěří. Podrobila mě zkoušce, ve kterém jsem sice obstál, ale přešla mě chuť ve vztahu pokračovat.

Po roce samoty jsem poznal Kamilu

Mám za sebou pár nepovedených vztahů. Po tom posledním jsem skoro přestal věřit, že ještě existují obyčejné holky, kterým stačí obyčejný muž. Než jsem poznal Kamilu, byl jsem téměř rok sám. Naordinoval jsem si pauzu od žen a tajně doufal, že na mě přece jen někde nějaká čeká. Ta, co mi dá dvě krásné děti a bude mě mít ráda.

Kamilu jsem poznal na narozeninové oslavě svého kamaráda Pavla. Stála sama v rohu a skoro s nikým se nebavila. Působila na mě bezbranně a já sebral odvahu a šel za ní. Bez křečí jsme se dali do řeči. Povídali jsme si o všem možném a já se po dlouhé době vedle nějaké ženy cítil dobře. Začali jsme se stýkat pravidelně.

Na pilu jsem netlačil. Říkal jsem si, že nemáme kam spěchat. Celé se to dobře vyvíjelo a my po dvou měsících začali tvořit pár. Chodili jsme spolu do divadel a na různé výstavy. Měla celkem přehled o umění. Povolil jsem si zamilovat se do ní. Užíval jsem si každičkou minutu, kterou jsme spolu strávili.

Najednou se na mě lepily cizí ženy

Po dalších měsících se nám stala zvláštní věc. Byli jsme se bavit na diskotéce. Na mě se z ničeho nic přilepila neznámá dívka. Zcela okatě mě balila. Házela udičku za udičkou. Neměl jsem zájem, a tak jsem ji slušně odbyl. Kamila hned sondovala, kdo to byl a co s ní mám. Jen tak tak jsem jí vysvětlil, že tu dívku neznám.

To samé se stalo asi o měsíc později, když jsme šli s klukama do baru. Byl to ryze pánský večer. I tam se na mě nalepila neznámá žena. Je pravdou, že by stála za hřích, ale jejím svodům jsem odolal. A to i ve chvíli, kdy mi sáhla mezi nohy. Držel jsem se zuby nehty, abych to nepokazil.

Kluci si ze mě utahovali. „Co jsi zadaný, jdou po tobě ženský jako šílený," smál se Pavel. A mě už to začínalo být podezřelé. Tu noc na mě Kamila čekala a velmi se zajímala o to, kde jsme byli, koho jsme potkali. Nechtěl jsem si přiznat, že v tom má možná prsty. Stihla se mi totiž svěřit, že její bývalý přítel, se kterým byla čtyři roky, byl nevěrník.

Testovala mou věrnost

Když náš vztah slavil šest měsíců, pozvala mě ke svým rodičům. Byla tam i její krásná sestra Katka. Večer se hodně popíjelo. V jednu chvíli jsem cítil, že už mám dost a šel do ústraní. Zapadl jsem do volného pokoje a lehl si na postel. Chvíli na to za mnou přišla Katka. Zamknula dveře, shodila ze sebe oblečení a vlezla za mnou.

Začala mě líbat a dráždit. Ve svém opileckém stavu jsem si myslel, že je to Kamila. Jeden polibek jsem opětoval. Pak jsem zjistil, že je to Katka. Odstrčil jsem ji. „Já vím, že mě chceš," dál náruživě naléhala. „Seš normální? Jsi ségra mé holky," pronesl jsem a z pokoje odešel. Před dveřmi čekala Kamila. „Tak jsi prošel, ty můj koloušku," špitla a skočila mi kolem krku. Když mi řekla, že na mě poslala svou krásnou sestru, aby otestovala, zda bych ji podvedl, vjel do mě vztek. Na nic jsem nečekal a hned se s ní rozešel. Já myslel, že mi věří. Žádný test věrnosti nebyl nutný.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články