Klára (28): Kamarádku napadlo, že otestuje, jestli mi je přítel věrný. Dopadlo to hrozně

Klára (28): Kamarádku napadlo, že otestuje, jestli mi je přítel věrný. Dopadlo to hrozně

Klára vyprávěla kamarádce o svém příteli a trochu u toho popíjely. Když kámoška přišla s nápadem, že by mohly otestovat jeho věrnost, Klára souhlasila. Nepočítala ale s tím, co se z hloupého žertu stane.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 01. 2021 18:00

S Tomášem jsem chodila tři měsíce a byly to opravdu moc krásné měsíce. Neustále jsme na sobě byli přilepení a líbali jsme se, v sexu byl skvělý.

Dostala nápad

Když ke mně přišla kamarádka Eliška, otevřely jsme vínko a klábosily jsme. Já si pro sebe samozřejmě nemohla nechat, jak jsem spokojená, a líčila jsem jí, jak je Tomáš úžasný. „Ten by pro mě udělal všechno,“ říkala jsem přesvědčeně a ona mi to přála. Pak se ale ďábelsky usmála a řekl: „Mohly bychom ho trochu otestovat, co říkáš?“ Mně se to moc nezdálo. Ona ale říkala, že se nic nestane a včas se všechno utne.

Věřila jsem, že se jí to nepodaří

„Jen by mě zajímalo, jestli je opravdu tak skvělý. Lepší vědět hned, ne?“ lanařila mě a po další skleničce mi to najednou přišlo jako dobrý nápad. Věřila jsem totiž, že neuspěje, a chtěla jsem, aby uznala, že ne všichni chlapi jsou stejní.

Tomáš je lékárník. Prozradila jsem jí, kde přesně dělá, aby o něm měla informace, a předala jsem jí jeho číslo. Eliška začala nevinně, napsala mu: „Ahoj Tomáši.“ Neměla jsem v plánu se do toho míchat, nechala jsem to čistě na ní. Tomáš jí odepsal během pár minut a ptal se, kdo mu píše.

Ona si nalila další skleničku a líčila mu, jak chodí pravidelně do lékárny jen kvůli němu a aby se na ni nezlobil, že poprosila kolegyni o jeho číslo. V duchu jsem si říkala, že jí to teď nandá, jenže nenandal.

Měl to být jen žert

Místo toho hbitě odpověděl: „Vím, kdo jsi. Všiml jsem si tě několikrát, ahoj krásko.“  Eliška otevřela pusu dokořán. Obě jsme byly v šoku, a tak přitvrdila a začala ho svádět. Tomáš se s ní nakonec domluvil na schůzce. Nemohla jsem se z toho vzpamatovat.

Pak tomu ale nasadil korunu, když mu psala, co bude mít na sobě, aby ji poznal. „Ty blond vlasy a krásný zadek poznám vždycky, neboj se.“ Přidal smajlíka s vyplazeným jazykem a mně se chtělo brečet. On Elišku samozřejmě nikdy neviděl, takže ani nemohl vědět, že je zrzka. Celou dobu si myslel, že si píše s jinou holkou, která tam očividně chodí velice často. Oba na sebe mají zálusk. Eliška se s ním domluvila na pátek večer a pochopitelně neměla v plánu nikam jít. Když jsem mu později psala, co budeme v pátek dělat, vymluvil se, že musí jet k matce.

To byl pro mě konec a prozradila jsem mu, že jsme to celou dobu psaly my, což ho nepříčetně vytočilo. Mně to ale bylo jedno, takovou reakci jsem totiž nečekala, dobře, že jsme na to přišly včas.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články