Gita (32): Už jsem vyzkoušela všechno, abych oživila náš milostný život. Přítel mě ale vždycky pošle do háje

Gita (32): Už jsem vyzkoušela všechno, abych oživila náš milostný život. Přítel mě ale vždycky pošle do háje
Zdroj: Freepik

Gita si po rozvodu našla nového muže. Honza je chlap klidné povahy. To se záhy začalo projevovat i v posteli. Sex s ním byla jedna velká nuda. Proto se Gita rozhodla jednat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 08. 2021 13:00

Jmenuji se Gita a jsem rozvedená. S bývalým manželem nás rozdělila jeho nevěra. Stihli jsme spolu zplodit syna Vašíka a dceru Lenku. Po rozvodu jsem si nedávala moc nadějí, že bych se ještě někdy zamilovala. Představa vztahu s mužem mě děsila.

Sex nebyl od začátku nic moc

Nějaký čas jsem žila jen s dětmi. Dokázala jsem je solidně zajistit, takže jsem si myslela, že chlapa k životu nepotřebuji. Po čase mi ale začal partner chybět, takže jsem se té představě přestala bránit. Zjevně to na mě bylo vidět. Chodím už roky pravidelně plavat a občas jsem tam narazila na jednoho pohledného muže.

Ten se před časem osmělil a oslovil mě. Dali jsme pár bazénů a příjemně si popovídali. Po čase mě pozval na skleničku. Líbil se mi i povahově, byl to od přírody kliďas. Možná až trochu nudný, ale bylo mi s ním dobře. Velké plus bylo, že si okamžitě sednul s mými dětmi. Jako by se znali roky. Proto jsem Honzovi nabídla, aby se k nám nastěhoval.

Co se týkalo sexu, ze začátku to bylo takové kostrbaté. Dva lidé, co se neznají a měli si hned vyhovět. Proto jsem tomu dávala čas. Každý z nás si musel na toho druhého zvyknout i v posteli. Nějakou chvíli to trvalo, ale pak si to sedlo. Dva roky jsme žili jako spokojená rodina.

Brzy jsme upadli do úplného stereotypu

Skřípat to začalo až nedávno. Nazvala bych to asi stereotypem. Pořád stejné místo pro milování (ložnice), stejná předehra, poloha jakbysmet a přítel snad i na minutu přesně vyvrcholil. Jako by si to ani jeden z nás pořádně neužíval.

Je pravdou, že oba máme časově náročné zaměstnání. Scházíme se doma vždy až k večeru. Odbudeme si domácí povinnosti a jdeme spát. Tam přichází ke slovu rutina zvaná sex. Nedalo mi to a snažila jsem se o tom s Honzou mluvit. Moc se mu do toho nechtělo. Tvářil se, že je spokojený, ale poznala jsem, že to není pravda.

Vzala jsem tedy iniciativu do svých rukou. Chtěla jsem do ložnice vnést trochu erotického dusna. Jako první jsem zvolila sexy prádlo. Skutečně jsem se odvázala, takže jsem vypadala skoro jako domina. Ovšem Honzu to nechalo klidným. Žádná zásadní změna z jeho strany nepřišla.

Snažila jsem se náš sex oživit, marně

Já se ale nevzdala. Jednou jsem na něj vyjela v restauraci a lákala ho na rychlovku v autě. To odmítl, že to není nic pro něj. Další, co jsem se snažila uplatnit, bylo porno. Jednou jsem ho večer potichu pustila v ložnici. Téměř nahá jsem ležela v posteli a roztouženým výrazem lákala přítele k sobě. Když spatřil, jaký film jsem pustila, rychle to vypnul. ,,Na tohle mě neužije. Nechci se na to dívat,“ utrousil a bylo po sexu.

Začaly mi docházet nápady. A vlastně i chuť něco měnit. Dokonce jsem si na papír napsala všechna pro a proti našeho vztahu. Jediné, co nám neklape, je prostě ten zatracený sex. Jsme spolu skoro tři roky a už se v posteli nudíme? Co bude za pět let? Nechci si hledat milence nebo se chovat pokrytecky, ale myslím, že když to neklape v posteli, časem se to podepíše i na vztahu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články