Radim (41): Manželka mě vyměnila za vibrátor. Se svou výbavou mu nemám šanci konkurovat

Radim (41): Manželka mě vyměnila za vibrátor. Se svou výbavou mu nemám šanci konkurovat
Zdroj: Freepik

Radim si zoufá nad situací, která mu doma vznikla. Manželka dostala od kamarádek k narozeninám vibrátor. Netušil, jakou neplechu taková věc způsobí. Od chvíle, kdy to s ním jeho žena zkusila, o klasický sex ztratila zájem.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 06. 2021 13:00

Kdo říká, že sex není ve vztahu důležitý, nemá pravdu. Jsem bez něj skoro půl roku a nejraději bych mlátil hlavou o zeď. Přitom manželku mám, ale od jisté doby jí milování se mnou přijde nudné. Hned vám osvětlím proč.

Manželka dostala vibrátor

I když mi to není příjemné, musím se přiznat. Bůh ke mně nebyl štědrý, co se týče velikosti a tloušťky penisu. Skoro bych svoji chloubu označil za mikropenis. Nicméně Vlaďka si nikdy za trvání našeho manželství nestěžovala. Vždycky si s tím uměla poradit. I když jsem na začátku vztahu trpěl pocitem méněcennosti, ona nikdy žádné narážky neměla.

Naopak mě neustále povzbuzovala, že na velikosti nezáleží. Dokládala mi různé studie, že je to jen fáma, která ve společnosti koluje. Dodala mi tolik sebevědomí, že jsem to přestal řešit. Jenže před časem se všechno změnilo. Vlaďku čekaly čtyřicáté narozeniny. Já pro ni vybral nějaké šperky, ale její kolegyně mě přebily. Pořídily jí pulzující vibrátor.

Nikdy jsme v posteli nic takového nepoužívali. Vlaďka ale byla tím růžovým obrem nadšená. Hned ho chtěla vyzkoušet. Já se na to moc netvářil, protože jsem mu nemohl konkurovat. Jenže žena žadonila, takže jsem do toho šel. Ta mašinka měla tři rychlostní stupně, které měly simulovat přírazy, a sedm vibrací.

Vibrátor je lepší než já

Chtěla, abych ho měl v ruce já a udělal jí to tím pašákem pěkně natvrdo. Nestačil jsem se divit tomu, jak pod jeho taktovkou sténala. Řvala slastí. Nebylo mi to povědomé. Když jsem se s ní miloval já, sotva za celou dobu hekla. Nebylo mi z toho vůbec dobře. Každopádně mě to vzrušilo, takže jsem ho chtěl vystřídat.

Jenže Vlaďka to stopla. ,,Já už nechci. Chci si užít ten pocit slasti,“ přikryla se peřinou a vzrušeně dýchala. ,,Tak jen pro tentokrát,“ řekl jsem a uraženě šel spát. Velmi rychle jsem ale zjistil, že si Vlaďka s vibrátorem užívá denně sama, a pak už večer na sex nemá chuť.

Já se po krátké době dožadoval svého, ona s tím ovšem měla problém. Nedávno jsem vyvinul takový nátlak, že si nakonec dala říct. Ležela nehnutě na posteli a nehekla snad ani jednou. A to jsem se vážně snažil. Přirážel jsem jak smyslu zbavený, ale ona nic. Já jsem sice dosáhl svého, ale bylo to trapné. Ona se pak jen otočila a beze slova usnula.

Spí se mnou jen z povinnosti

Začalo to mezi námi skřípat. Sexu se vyhýbala jako čert kříži. Ještě se občas nechala ukecat na orální sex. Když už to bylo neúnosné, zeptal jsem se narovinu, co se děje. Vlaďka chvíli otálela, ale pak promluvila. ,,Já si nemůžu pomoct, ale od té doby, co mám vibrátor, mi sex s tebou přijde nudný. Tvůj penis najednou necítím. Zjevně to bude tím, že je malý,“ pokrčila rameny.

Lapal jsem po dechu. ,,Nikdy ti to nevadilo,“ hájil jsem se. ,,To máš sice pravdu, ale to jsem ještě neměla doma toho šikulu. Teď mám srovnání a prostě sex s tebou je nuda,“ vysvětlila mi dost neomaleně. Bylo jasné, že jsme pěkně v háji. Teda hlavně já. Prosil jsem ji, aby vibrátor nepoužívala, že se maximálně vynasnažím, aby se jí to se mnou líbilo. Občas spolu sice spíme, ale tuším, že to dělá jen kvůli mně. Sex z povinnosti. To jsem to teda dopracoval.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články