Nela (17): Dokonale jsem se ztrapnila před přítelem. Udělala jsem mu scénu kvůli úplné blbosti

Nela (17): Dokonale jsem se ztrapnila před přítelem. Udělala jsem mu scénu kvůli úplné blbosti
Zdroj: Freepik

Nela si našla svou první vážnou známost. Její očekávání bylo silně ovlivněno tím, co vidí u ostatních nebo ve filmech. Proto když se její přítel jednoho dne nezachoval tak, jak očekávala, začala v tom hledat nějakou zradu.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 16. 05. 2021 10:00

S Oliverem chodím teprve chvíli, přibližně 3 měsíce. Je to můj první vážnější vztah. Se všemi kluky, se kterými jsem chodila předtím, to bylo jen takové oťukávání, ale teď si opravdu myslím, že jsem našla na toho pravého.

Neodpovídal mi na zprávy

Naneštěstí jsem se hned na začátku našeho vztahu pěkně ztrapnila. Byla jsem zvyklá, že mi Oliver každý den napíše, popřeje mi dobré ráno a zeptá se, co budu celý den dělat. A jednoho dne nic. Byla jsem z toho nešťastná. Co jsem mu vyvedla, že se neozval? Hlavou se mi honily různé bláznivé myšlenky. Myslela jsem si, že se chce se mnou rozejít nebo že si našel někoho jiného.

Nemohla jsem to vydržet. Před očima se mi pořád odehrávaly různé scénáře, jak se Oliver líbá s jinou. Bylo to tak nesnesitelné, že jsem provedla předtím nemyslitelnou věc, napsala jsem mu jako první. Je to věc, kterou opravdu nikdy nedělám a všechny kamarádky mi to důrazně zakazovaly. Prý má první vždycky psát kluk, nikdy holka.

Zajela jsem k němu domů

Nejhorší na tom bylo, že ani na moji zprávu nereagoval. To už jsem byla vážně nervózní. Začala jsem se bát, že se mu něco stalo. Nemohla jsem tu nejistotu vydržet, a tak jsem se rozhodla zajet k němu domů.

Chtěla jsem vědět, na čem jsem. Když jsem k němu dorazila, naprosto v klidu mi otevřel. Nenechala jsem mu žádný prostor na vysvětlení a rovnou na něj spustila: „Proč mi neodpovídáš na zprávy? Co děláš tak důležitého, že jsi na mě zapomněl?“ Byla jsem opravdu naštvaná. Hlavně, když se zdálo, že je úplně v pohodě. „Promiň, Nelo, opravdu se moc omlouvám, nechtěl jsem na tebe zapomenout, ale nalil jsem si vodu do mobilu a ještě se nevzpamatoval. Navíc jsem musel jet pomoct prarodičům a domů se vrátil až teď,“ odpověděl mi.

Začala jsem si připadat jako úplný blbec. Zazvonila jsem u dveří svého kluka jen proto, že mi zapomněl napsat. Podobně na moje bláznivé chování reagoval Oliver. Dohodli jsme se, že přestanu vyvádět, když mi zapomene napsat. Jsem ráda, že se kvůli tomu se mnou nerozešel, zachovala jsem se jak strašná stíhačka, která nemá nic lepšího na práci než čekat, až jí napíše její kluk.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články