Jirka (28): Mám tak obří mužskou chloubu, že se mě ženy bojí. Ta poslední tomu nasadila korunu

Jirka (28): Mám tak obří mužskou chloubu, že se mě ženy bojí. Ta poslední tomu nasadila korunu
Zdroj: Pixabay

Muži se rádi pyšní, když mají v kalhotách něco nadstandardního. Teoreticky by takový mohl být i Jirka. Jenže není. Délka jeho chlouby mu spíš přidělává starosti.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 05. 2021 13:00

Chlapi si mezi sebou rádi porovnávají svoje nádobíčko. Jeden závidí tomu druhému, pokud je na tom lépe. Já bych ale svůj penis klidně vyměnil za menší kus.

Partnerky ode mě s hrůzou utíkaly

Velké přirození je odjakživa symbolem mužnosti, síly a sexuality. Čím větší, tím lepší. Já patřím do skupiny mužů, kteří jsou na tom víc než průměrně. Můj penis měří v erekci skoro dvacet tři centimetrů. Chlapi ve sprchách mi vždy tleskají a pískají, jaký jsem samec. Kdyby jen věděli, že to není žádná výhra, ale spíše prokletí. Ženy totiž sex se mnou velmi často bolí.

Nejdřív jsem se zamiloval do Klárky. Byla to malá droboučká princezna, která náš styk bolestí probrečela. Stále jsem hledal způsoby, jak ji potěšit, ale nešlo to. Vzhledem k její postavě byl pro ni můj penis prostě obří. Pár měsíců jsme to ještě zkoušeli, než jsme se definitivně rozešli. Být to obráceně a já mít v kalhotách malého kašpárka, možná jsme spolu dodnes.

Stejné to bylo s Janou. Ta se zase vyžívala v orálním sexu. Hned napoprvé si o mého velikána ošklivě natrhla pusu a pro příště už ji přešla chuť. Při pokusu o styk jsem zase nezajel ani do půlky její pochvy a už skučela, abych toho nechal.

Začínal jsem být opravdu zoufalý

Vzhledem k tomu, že jsem poměrně náruživý, bez sexu být prostě nezvládnu. Miluji ženy a milování. Kamarád mi nedávno doporučil, abych se zásobil lubrikačními gely. Na nějaký čas to pomohlo. Měl jsem zrovna stálou partneru Lenku, která tvrdila, že jí velký penis nevadí.

Ze začátku to tak i bylo. Zdálo se, že to bude fungovat. Já se osmělil a chtěl jsem měnit polohy. Má nejoblíbenější je zezadu. Myslel jsem si, že to mohu naplno rozjet. Takže jsem do ní bušil, co to šlo. Křičela hodně nahlas. Já to vnímal jako křik slasti. Jenže ouha. Lenka najednou zařvala: ,,Dost už!“ Otočila se a jednu mi mázla. ,,Ty nejsi normální,“ osopila se na mě, sbalila se a už jsem ji nikdy neviděl.

Začínal jsem z toho být opravdu zoufalý. Žen jsem měl sice v posteli dost, ale já hledal i vztah. Stále jsem řešil, co s tím. Nešlo na první schůzce říct: ,,Hele, já mám hrozně velký penis, tak ne že pak utečeš, až ho uvidíš.“ Na druhé straně už jsem šel do každého seznámení s tím, že to nevyjde.

Že by to konečně klaplo?

Chtěl jsem mít rodinu, děti a skvělou ženu. A tak jsem hledal dál. Už ne tak vehementně, ale jak jsem říkal, sex potřebuji. Jednou mě v obchodě oslovila obézní dívka. V obličeji byla ale vážně pěkná. Měla i velmi sympatický a přátelský hlas. Pozvala mě na randě. Původně jsem chtěl odmítnout, protože mi vadila její postava, ale pozvání jsem nakonec přijal.

Zalíbilo se mi, že se nebála mě oslovit. Jsem totiž už od pohledu sexy chlap. Ten večer jsem se skvěle bavil. Byla s ní sranda. Cítil jsem se v její přítomnosti sám sebou. To se mi dlouho nestalo. Za měsíc mě pozvala k sobě domů.

Bylo mi jasné, co přijde. Když mi svlékala kalhoty, chtěl jsem říct, aby se nelekla. Ona se ale na můj penis usmála a řekla. ,,Přesně takové já ráda." Tak vida! Našel jsem tu pravou. Jsme spolu už tři roky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články