Leona (24): Je jedna nemravná praktika, kterou nejsem schopna provádět. Přítel ji samozřejmě vyžaduje

Leona (24): Je jedna nemravná praktika, kterou nejsem schopna provádět. Přítel ji samozřejmě vyžaduje
Zdroj: Unsplash.com

Paní Leona měla novou známost. Jednalo se o urostlého a statného Aleše. Jako lidé si velmi rozuměli, v čem to ale příliš neklapalo, byl sex. Zatímco Leona je tak trochu romantik, který si potrpí na něžnosti, Aleš je pravým opakem a jde rád rovnou na věc.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 16. 02. 2021 18:00

Myslela jsem si, že nemám, co se týče sexu, žádné zábrany. Můj nový přítel mi ale s nadsázkou řečeno pomohl jednu takovou zábranu odhalit.

Strhal ze mě oblečení jako zvíře

S Alešem jsem se seznámili přes našeho společného kamaráda. Zaujal mě tím, jak je urostlý a mohutný. Působil trochu jako Rambo. Vzbudilo to ve mně pocit, že jeho do oka bijící mužnost mě určitě ochrání. I přes triko byly vidět jeho ohromné svaly. Já jsem oproti němu malá křehká dívenka, která si navíc potrpí na romantiku.

Možná právě naše protikladné stránky nás k sobě přitáhly. Když mě držel v náručí, jeho síla byla znát. Když se s kamarádem dostal do nějaké rozepře, už předem měl navrch. Každý se ho ve své podstatě bál, protože kdyby došlo na rvačku, určitě by Aleš vyhrál. Po měsíci našeho randění bylo jasné, že je třeba přistoupit k dalšímu kroku.

Mluvím samozřejmě o sexu. Ne, že bych byla panna, ale nějak jsem se sexu s Alešem bála. Neuměla jsem si představit, co takový chlap skrývá pod kalhotami. Já jako nenapravitelný romantik jsem navíc měla jistou představu o předehře. Jenže jsem si musela nechat zajít chuť. Aleš byl docela hrr. Strhal ze mě oblečení jako divoké zvíře.

Cítila jsem se zneužitá

Povalil mě na postel a nejprve mě uspokojil orálně. Pak očekával, že se vystřídáme. Byl docela nekompromisní. Chytl mě pevně za vlasy a směřoval moji hlavu ke svému rozkroku. Než jsem se nadála, měla jsem plnou pusu. Jeho nárazy byly tak silné, že jsem to málem neustála a na místě se pozvracela.

Snažila jsem se ho od sebe odtlačit, ale při jeho síle to byl marný boj. Když bylo dílo dokonáno, utíkala jsem na záchod. Chytala jsem dech, a hlavně jsem se snažila, abych v žaludku udržela jídlo. I pár minut po akci se mi zvedal žaludek. Další kolo se nekonalo, protože Aleš už toho nebyl z pohledu chlapa schopen. Byla jsem docela ráda.

Aleš ležel spokojeně na posteli a koukal do mobilu. Já jsem se cítila, jako kdyby mě zneužil, což nebyla pravda. Nejenom že na akt jako takový ani nedošlo, ale byla jsem jak opařená. Pořád jsem cítila jeho penis v ústech. Doufala jsem, že to příště bude lepší. Hlavně, že vynecháme orální praktiky.

Sex se stal utrpením

Při dalším našem pokusu o sex to skončilo stejně. Tentokrát se změnilo pořadí a Aleš chtěl být první. Opět vyžadoval orální uspokojení. Uvnitř jsem začala brečet. Neměla jsem na to vůbec chuť. Navíc, jeho nástroj byl skutečně obří, takže to byla docela dřina. Nevzrušovalo mě to, dělalo se mi z toho akorát zle.

S každým dalším pokusem o sex mi bylo hůř a hůř. Jednou jsem si dokonce vymyslela, že mě bolí zuby, tak abychom orální sex vynechali. To také byla chyba. Došlo sice na milování, ale velmi mě to bolelo. Alešovi sice stačilo pár vteřin, aby se uspokojil, ale já jsem trpěla. Jeho obří penis se do mě sotva vešel.

Když udělal několik prudkých pohybů, myslela jsem si, že mě bude muset potom sešívat. Vyhovujeme si sice velmi jako lidé, ale v sexu nám to neklape. Orální sex s ním je pro mě za trest. Milování je pro změnu zase velmi bolestivé. Chápu, že za velikost svého penisu nemůže, ale potřebovala bych, aby byl citlivější. O tom ale nechce ani slyšet, má to rád natvrdo. Myslím si, že to bude důvod našeho rozchodu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články