Horoskop postelových dovedností: Dámy, jaké jste v posteli právě vy?

Horoskop postelových dovedností: Dámy, jaké jste v posteli právě vy?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
Berana nejvíce rozhicuje pořádný anální sex. Pro mnohé je to zvláštní až nechutné. Ovšem kdo ho jednou prožije, už to nechce jinak.Z boku a hlavně tvrdě. Pravidelné, rychlé tempo a sex natvrdo Býci prostě milují.Blíženci prostě milují tvrdší praktiky. Pokud je u toho někdo ještě zatahá za vlasy, je to ta pravá slast.Raci o poloha 69 je tou pravou sexuální polohou. Odhoďte tedy stud a večer si ji hned vyzkoušejte.+ 8 fotek+ 9 fotek

Říká se, že v každé ženě se skrývá dračice. Podle hvězd to však tak úplně není. Jedna talent milenky má, druhá ne. Jak jste na tom v posteli vy?

Jana Jánská
Jana Jánská 30. 07. 2020 07:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Navenek chladná žena ve znamení Berana se rázem změní ve vášnivou a nespoutanou milenku. Ona sama dobře ví, že dostane toho, koho si zamane. Nečekejte podřazenou milenku, která nechá vedoucí pozici jen na muži. Ba naopak, má ráda, když je vše po jejím. Sexuální fantazie Beranky je opravdu bohatá, nevyhýbá se milování na nezvyklých místech, experimentování s erotickými pomůckami a sexy prádlem. Nepotrpí si na zdlouhavé předehry a přehnané něžnosti.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Ženy v Býku jsou pečlivé manželky a partnerky. Jsou něžné, pozorné a neodolatelně sexy. A v neposlední řadě jsou náročné, a to jak v životě, tak v posteli. Zbožňují něžnosti, dlouhé mazlení a romantickou atmosféru. Mohou si však svou náročnost dovolit, protože dokáží v mužích probudit nezkrotnou touhu. Když vstoupí v sexy prádélku do ložnice, umí vypadat neodolatelně eroticky. Při milování se ženou narozenou v Býku zapomeňte na rychlovku, touží po dlouhé předehře, originalitě a samozřejmostí je pro ni dosažení orgasmu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milenka ve znamení Blížence ráda drží vše pevně ve svých rukou, nesnažte se ji vést. Zná dobře všechny své kvality a očekává, že budou náležitě oceněny. Nepotrpí si na přílišnou romantiku, a proto nepohrdne rychlovkou na neobvyklém místě. Nesnažte se ale nic urychlit proti její vůli, to se pak změní v ledovou královnu. Je to způsobeno její přílišnou náladovostí. Pokud však má trpělivého partnera, umí se mu náležitě odměnit.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Račice jsou sexuální dračice. Chtějí být pro svého vyvoleného dokonalými milenkami. A tak už jako teenagerky sbírají milostné zkušenosti. Rády experimentují a jejich fantazie může až děsit. Na povrch se zdají být plaché a křehké, protože svou vášnivost považují za nedostatek. Račice miluje hlazení a laskání, potřebuje povzbudit. Na oplátku vás vezme na cestu kolem světa. Je oddaná vašim přáním a touhám, sama nevyhledává vedoucí pozici. Naopak ji vzrušuje, když je partner dominantní a umí si vzít to, pro co přišel.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Žena ve znamení Lvice si je sebou skutečně jistá. Nenávidí sexuální odmítnutí. Podle svého znamení je skutečně skvělou milenkou a hravou holčinou. Vzrušuje ji luxusní vůně, svalnatá postava a milenec, který se nebojí použít sílu a tvrdost. Bolest a násilí však odmítá. Pokud nedosáhne uspokojení, málokdy dává druhou šanci. Zbožňuje, když je středem pozornosti, a tak si potrpí na upravený zevnějšek. Partnera okouzluje luxusním spodním prádlem a doplňky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Racionalita žen narozených ve znamení Panny se odráží i v milostné sféře. Milování berou jako přirozenou součást života. Nechápou, proč kolem něj ostatní nadělají tolik povyku. Nejsou příliš vášnivé, spíše dávají přednost něžnosti a lásce. Opíjejí se pocitem, že jsou jimi muži uchváceni. Rády provokují a důležitá je pro ně dlouhá předehra, během které si milence důkladně prověří. Pokud obstojí, dokážou se mu Panny dokonale odevzdat. Nevyhýbají se experimentům, ale zavrhují násilí a perverzní choutky.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Sebevědomá svůdnice, to je žena ve znamení Vah. Je si vědoma svých sexuálních kvalit. Pokud potká silného chlapa, který si ji podmaní, ráda mu splní každé přání. Vzrušují ji erotické masáže, doteky a polibky po celém těle. Nebojí se o sexu otevřeně mluvit a jestliže dostane na milování chuť, umí si o něj říct. Vyhledává dokonalost, získáte si ji romantickou atmosférou, vychlazeným šampaňským a vhodně zvolenými doteky.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ženy ve znamení Štíra jsou extrémně náročné. Na muže působí jako magnet a není se čemu divit, jsou energické, sexy a neodolatelné. Pravidla sexuálních hrátek ovládají na jedničku. Umí být uvolněné a při milování ztrácejí veškeré zábrany. Rády muže provokují, používají erotické pomůcky a ostrá slova. Přestože jsou dokonalými milenkami a jsou si sebou jisté, dávejte si pozor na jejich žárlivé výstupy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou impulzivní, nespoutané a muži často neví, co si k nim mohou dovolit. Zbožňují sex venku. Nebrání se ani skupinovému sexu, považují to za přirozenou součást svého milostného života. V sexu se snaží najít maximální uspokojení. Milenka ve znamení Střelce je hlučná, energická a nesnáší stereotyp. Proto si hledá vynalézavé partnery, se kterými vyhledává nevšední zážitky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Milenka narozená ve znamení Kozoroha má tendenci přeceňovat partnerův zevnějšek. Je náročná a často střídá sexuální partnery. Důležitý je pro ni první milostný zážitek. Při sexu zapomíná na rozum a plně se oddává milostným hrátkám. Nezáleží jí na orgasmu samotném, vychutnává si napjatou atmosféru a riziko, které podstupuje. Ráda cítí partnerovu sílu, a tak není divu, že její nejoblíbenější pozice jsou submisivní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářka se může na první pohled jevit jako netykavka, platí u ní, že tichá voda břehy mele. Jestliže partner ví, kam "píchnout", stává se z ní skutečně vášnivá milenka. Vodnářky jsou velice kreativní, a to se odráží i v milostné sféře. Fantazii se v posteli rozhodně meze nekladou a se stereotypem u ní neuspějete. Základem je pro ni žhavá předehra plná prudkých slovíček, kterými partnera dovádí k šílenství. Zajímá se o svého milence a vymýšlí stále nové sexuální hrátky ke zvýšení jeho rozkoše.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Žena narozená ve znamení Ryb neumí říct NE. Je oddaná partnerovým touhám a otevřená vyzkoušet všechno možné. Láká ji něžné milování v přírodě i rychlovka na zadním sedadle auta. Důležitá je pro ni spokojenost partnera, udělá pro něj i to, co jí není zrovna příjemné. V sexu je otevřená a vzrušují ji erotické filmy a porno.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články