Velký horoskop svádění pro rok 2023: Podívejte se, jak na to jdou jednotlivá znamení

Velký horoskop svádění pro rok 2023: Podívejte se, jak na to jdou jednotlivá znamení
Zdroj: Freepik
BERAN: Když jsou Berani sami, je pro ně střídání partnerů přirozené. Jakmile ale potkají lásku, jsou z nich klasické rodinné typy.BÝK: Toto znamení nevěru nesnáší, stejně tak románky na jednu noc. Pokud milují, tak vášnivě a věrně.BLÍŽENCI: Zrozenci v tomto znamení jsou klasičtí nevěrníci. Nepřijde jim na tom vůbec nic divného a dokáží žít dvojí život.RAK: Jedinci narození ve znamení Raka sice dokáží žít dvojí život, ale pokud jsou ve vztahu spokojení, nemají potřebu utíkat jinam.+ 8 fotek+ 9 fotek

Je tu velký horoskop svádění pro rok 2023, přináší charakteristiku všech znamení zvěrokruhu! Podívejte se, jaké sváděcí schopnosti vám hvězdy vinšují do tohoto roku.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 01. 2023 06:00

Přinášíme vám zaručené tipy, co na které znamení zvěrokruhu ve svádění platí. Nechejte se inspirovat, třeba právě v roce 2023 se vám to bude hodit!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Zrozenci Berana jsou přímočaří a nechodí dlouho kolem horké kaše, což platí i ve svádění. Nemažte jim med kolem pusy, stejně to poznají a odradí je to. U Beranů vítězí upravení, pěkně oblečení a aktivní jedinci, kteří mají v lásce sport, tanec či dobrodružství v přírodě. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci nejsou žádní mistři svádění, ale v posteli to zvládají dokonale. Býka musíte zaujmout něčím výjimečným. Nejlépe se chytá na háček u delikatesní večeře. Ženy potěší dáreček v podobě kvalitní čokolády. Na Býka se musí pomalu, protože není vyznavačem lásky na jednu noc, hledá trvalý vztah. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Lidé narození v Blížencích mají svádění v krvi. Snad už se s tímto uměním narodili. Jakmile začnou flirtovat, je jasné, že protějšek podlehne. Blíženci jsou však slušní a společenští. Moc dobře vědí, jak se chovat. Je škoda, že v 99 procentech chtějí jen svádět a užít si sex. Polapit jejich city je téměř nemožné. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci nepatří k přeborníkům ve svádění, působí spíše plaše a amatérsky, což je zajímavé pozorovat. Ženy si vědí se sváděním víc rady, muži jen pokukují. Raci neprojevují city na veřejnosti a nechávají si to na romantickou večeři, nebo vaše city dostanou do hrsti při procházce kolem vody. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pro Lvy je svádění samozřejmostí, někdy ani nemají páru o tom, že flirtují. Ve společnosti se pohybují s jistotou a jsou středem pozornosti, proto kořist ihned polapí. Pokud chcete svést zrozence Lva, myslete na upravenost, přitažlivost, vyzařující energii. Klíči k úspěchu jsou lichotky a obdiv. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Puntičkářská a uzavřená Panna překvapí. Nejdříve se nesměle rozhlíží, ale pak začne šarádu svádění. Potrpí si na dlouhé rozhovory, chlubí se úspěchy a kradmo se snaží o tělesný kontakt. Po očku sleduje reakce objektu lásky. Sbalit Pannu není snadné, je vybíravá. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro Váhy je svádění jako stvořené a naprosto se v něm vyžívají, i když si to těžko připouští. Jakmile spatří objekt lásky, usmívají se na něj a hrají si s vlasy. Pokoušejí se o polibek a pohlazení. Prahnou po romantických procházkách a držení za ruce. Váhy se bojí trvalého vztahu a zklamání. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si se sváděním nedělají starosti. Přitahují opačné pohlaví, aniž by něco udělali. Rafinovanost a smyslnost mají prostě v krvi. Jejich magická duše přitahuje na sto procent. Jakmile si Štír vyhlédne oběť, jde rychle na věc a nebojí se nasadit nejsilnější zbraně. S trvalým svazkem však nepočítejte. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou rozenými svůdci a ženy pravé kokety. Flirtování, sladká slůvka a polibky jsou pro ně nejlepší předehrou. Možná si jich cení ještě více než samotného aktu. Svádění vzbuzuje ve Střelci nezávislost, dobrodružství i adrenalin. Vážné vztahy jsou pro něj spíše noční můrou. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

S Kozorohem je těžké pořízení, protože mu svádění nic moc neříká. Občas to vezme za špatný konec a vypráví vtípky. Svádění je pro něj těžší než vydělat peníze, protože se bojí odmítnutí. Když se do toho Kozoroh pustí naplno, je romantický, něžný a rafinovaný, za každou cenu chce zapůsobit. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář a svádění? To je prostě procházka růžovým sadem, protože je společenský a umí zapůsobit. Pokud je Vodnář zamilovaný, rozehraje svádění na nejvyšší úrovni. Nejedná se ovšem o pokračování v trvalý svazek. Vodnář nesnáší vodění za ručičky a sladké řečičky, raději mluví o nevšedních věcech. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Něžné Ryby se ve svádění vyžívají. Používají při něm svou fantazii. Není divu, že se svádění často věnují. Nikdy jím nepohrdnou a milují dobývání. Mají pocit, že jsou nejlepší a nesvůdnější, což jim dodává na sebevědomí. Svádění mají spojené s pevným svazkem, to je většinou kámen úrazu. V galerii čtěte, která znamení jsou věrná a kdo jsou pěkní záletníci.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články