Mirka (45): Mladší kolega ve mně probudil nevěrnici první třídy. Pokud toho nenechám, přijdu o všechno

Mirka (45): Mladší kolega ve mně probudil nevěrnici první třídy. Pokud toho nenechám, přijdu o všechno
Zdroj: Freepik

I když Mirka ví, jak moc riskuje nevěrou, nemůže si pomoci. Co k ní do práce nastoupil mladší a sexy Radan, lítá v maléru. Každý den si slibuje, že už se s ním nevyspí, ale nevydrží to. Kolegyně už si o tom šuškají a ona ví, že pokud toho nenechá, donese se to k manželovi.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 05. 09. 2022 10:00

Nikdy v životě mě nenapadlo, že bych manžela podvedla. Neměla jsem k tomu důvod. Za prvé, moje manželství je šťastné. A za druhé, nebylo ani s kým. To se teď ale změnilo. K nám na oddělení nastoupil o patnáct let mladší Radan a mě opustil zdravý rozum.

Vedu spokojený a klidný život

Svého manžela jsem si brala po pětiletém vztahu. Za tu dobu jsme se stihli poznat natolik, že jsem byla přesvědčená o tom, že je tím pravým. A myslím, že jsem se nemýlila. David (47) je velmi dobře vychován. Otec nad ním držel přísnou ruku a vychoval z něj vskutku pokorného a uvědomělého muže. Na Davidovi se mi vždycky líbilo, jak dobře má srovnané priority.

Na první příčce bylo vždycky zdraví, poté štěstí a někde v dáli peníze. O nich vždycky říkal, že ty budou, ale my ne. S takovou ideou se nám žilo vážně krásně. Zažili jsme spolu vzlety i pády. Svého času jsme neměli co do pusy a stejně jsme drželi pohromadě.

Máme spolu jedno dítě, dceru Dominiku, která co nevidět oslaví patnácté narozeniny. Když to vezmu kolem a kolem, nic zásadního nám v životě nechybí. Celá naše rodina je zdravá, my s manželem máme dobrou práci, která nás slušně uživí. Dominika je ve škole premiantkou a my jsme na ni náležitě hrdí. Jen blázen by tohle všechno hodil dobrovolně za hlavu.

Mladší kolega ve mně probudil nevěrnici

A já asi blázen jsem. Před časem k nám na oddělení nastoupil nový kolega. Byl jako světlo ve tmě, protože je chlap. Náš kolektiv tvoří jen ženy. Mé mladší kolegyně mu hned začaly nadbíhat a ukazovat své přednosti. Jako ta nejstarší a snad i nejmoudřejší jsem si nechala zajít chuť. Ale lhala bych, kdybych tvrdila, že mě Radan nepřitahoval.

Jeho obličej je jako obrázek a za to tělo by se nemusel stydět žádný playboy. Po měsíci jsem zaslechla své kolegyňky, jak se rozčilují nad tím, že je Radan nedobytný. „On je snad teplej,” pronesla vnadná Stáňa. Musela jsem tajně smát tomu, jak je štvalo, že žádná z nich u něj neuspěla.

Po pár týdnech mi od Radana přišel e-mail s pozváním na oběd. Ujišťoval mě, že jde o ryze pracovní záležitost. Překvapilo mě to, protože naše práce spolu moc nesouvisí, byť jsme na jednom oddělení. Pozvání jsem ze slušnosti přijala. Prvních pár minut jsme skutečně řešili pracovní záležitosti. Pod stolem jsem však cítila, jak se mi otírá o nohy. V ten moment do mě vjelo zatím nepoznané vzrušení.

Podvádím svého manžela

Ten den jsme skončili u něj doma. „Jsi hotový ďábel,” chválil můj výkon. Já se cítila blaženě a spokojeně. To ale jen do chvíle, než mi došlo, co přesně jsem vlastně udělala. Podvedla jsem svého manžela a dceru. Slíbila jsem si, že si to vezmu do hrobu. A že už se to nikdy nebude opakovat. Byla to bláhová myšlenka. Kdykoliv se s Radanem potkáme někde na chodbě a on se mě jen letmo dotkne, podlamují se mi kolena.

Už se nám stalo, že jsme zalezli na vzdálené toalety a uspokojili své sexuální potřeby. Strašně se na sebe zlobím, že to dělám, ale nemohu si pomoci. Je to silnější než já. Kolegyně už něco tuší a je jen otázkou času, kdy se to roznese. Jedna závistivá kolegyně je schopna žalovat mému manželovi. Každý den si slibuji, že to bylo naposledy. Jenže druhý den jsem v tom až po uši. Pokud to praskne, o všechno přijdu. Jsem jako smyslů zbavená. I když vím, jak moc riskuji, stále se tomu oddávám.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články