Helča (29): Neexistuje chlap, který by v posteli uspokojil všechny mé potřeby. Tak jsem našla alternativní řešení

Helča (29): Neexistuje chlap, který by v posteli uspokojil všechny mé potřeby. Tak jsem našla alternativní řešení
Zdroj: Freepik

Helena by konečně ráda našla muže, který by splňoval jedno její přísné kritérium. Potrpí si na to, aby se jí chlap po sexu věnoval. Přitulil se k ní a vyznával jí lásku. Jak se ukázalo, je to nelehký úkol.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 08. 2021 10:00

O chlapech se říká ledacos. Největší lež je asi ta, že můžou mít sex i pětkrát denně. Žádného takového neznám. Dvě čísla a na víc se nezmůžou. Co mě ale vytáčí ještě víc, je fakt, že málokterý chlap hned po sexu neusne. Myslela jsem si, že to u současného přítele dokážu zlomit.

Chci si po sexu povídat

Za svůj dosavadní život jsem měla v posteli asi osm mužů. Každý byl jiný. Některý byl náruživější, jiného jsem musela k sexu nutit. Jeden byl dokonce maniak do kostýmků a bičíků. To pro změnu nebylo nic pro mě. Já chtěla jen chlapa, který mě uspokojí a bude chápat mé potřeby. Nikdy jsem netoužila po tom, aby sex v mém životě hrál vedlejší roli.

Veřejně se přiznám k tomu, že sex miluji. Co se týče té fyzické stránky, jsem docela náročná. Potrpím si jak na kvalitní předehru, tak i na akt jako takový. Na čem mi dále záleží, je to, aby muž hned po sexu neusnul. Není nad to si ještě chvíli povídat. Úplně nejraději mám to, když se k muži přitulím a vyznáváme si lásku.

Jenže jak se ukázalo, chlapi to mají jinak. Už jsem pochopila, že sex je pro muže zcela jiný zážitek než pro ženy. Jsem asi i ochotna připustit, že je pro ně natolik vyčerpávající, že se pak chtějí prospat. Na druhé straně co jim udělá, když mi po sexu budou věnovat dvacet minut mazlení a milých slov? Po předešlém vztahu, kde to nefungovalo, jsem si řekla, že u příštího chlapa to zlomím.

Rozhodla jsem se, že přítele předělám

Michal, můj současný přítel, se jevil jako ten, který by to mohl zvládnout. Duší romantik se sklony vyjadřovat svoje city naplno. Jakmile přišel čas na první milování, musela jsem být připravená. Měla jsem v plánu, aby na první dobrou pochopil, jaké jsou moje potřeby. Sex s ním bych ohodnotila 8 body z 10. Ty dva body dolů jsem mu strhla jen proto, aby se ještě víc snažil.

Když ze mě slezl a odvalil se, musela jsem být pohotová. Rychle jsem se k němu přitulila a začala mu do ouška špitat láskyplná slova. ,,To nám to spolu krásně jde. Moc se mi to s tebou líbilo,“ zahřívala jsem si půdu. Michal se ošíval. Snažil se mě taktně odsunout, aby se mohl přetočit na bok a usnout.

Nenechala jsem se. Chvíli to byla řekněme tichá přetahovaná. Je jasné, že kdyby hodně chtěl, tak mě prostě odstrčí, ale to neudělal. Ležel na zádech a já se k němu mačkala. Vyznávala jsem mu svoje city. Poté jsem dala prostor i jemu, aby mě něčím potěšil.

Nestojí o moje emocionální výlevy

Zvedla jsem hlavu, abych si ověřila, že mě vnímá. Měl pusu dokořán a zrovna začínal pochrupovat. ,,Tak to si snad děláš srandu? Ty spíš?“ rozčilovala jsem se. Mišák si pomlaskal a definitivně se otočil na bok. ,,Super, další takovej,“ procedila jsem mezi zuby. Nechtěla jsem to vzdát. Usmyslela jsem si, že všichni chlapi nejsou stejní a Michala prostě zlomím k tomu, aby se mi i po sexu věnoval.

Po třech měsících jsem nezmohla vůbec nic. Když už jsem byla zcela zoufalá, řekla jsem mu přímo, co od něj vyžaduji. Jeho reakce byla ovšem nečekaná. ,,Nezlob se, ale já na tvoje emocionální výlevy po sexu nejsem zvědavej. Po milování chci spát a ty s tím nehneš. Pokud chceš romantiku, zajdeme si na večeři, kde ti to můžu oplatit. V posteli to už nezkoušej,“ uzemnil mě. I když mě naštval, cením si jedné věci. Je to totiž první muž, který mi to řekl narovinu.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články