Velký horoskop lásky na srpen 2021: Koho čeká romantika pod hvězdami a kdo bude čelit nevěře?

Velký horoskop lásky na srpen 2021: Koho čeká romantika pod hvězdami a kdo bude čelit nevěře?
Zdroj: Freepik

Přinášíme vám velký horoskop lásky na srpen. Koho čeká druhý prázdninový měsíc nový vztah a kdo urovná neshody s partnerem? Pojďte se na to s námi podívat!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 07. 2021 07:00

Zatímco Berani se mohou těšit na konec léta plný vášně, Lvi by se měli mít na pozoru před nevěrou. Potkat novou lásku pak mají šanci Štíři. A jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V srpnu si uvědomíte, co ve svém partnerovi máte. Přestaňte žít ve svých snech a neustále na něco čekat. Žijte přítomným okamžikem, naučte se ocenit potřebné. Buďte vděční a Vesmír vás vyslyší. Ti z vás, kteří přemýšlejí o posunu ve vztahu, by mohli začít řešit potomky či svatbu.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Přejte lidem štěstí. A to i těm, kteří vám ublížili. Jedině tak se dostanete přes zlost, kterou v sobě máte. Jděte vstříc odpuštění a i vám se brzy ukáže světlo na konci tunelu. Pokud máte v životě někoho, koho se bojíte oslovit, neměli byste váhat. Srpen je na to ideální!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berany čeká vášnivý měsíc! Vypadá to, že z posledního rozchodu už jste se oklepali a potřebujete jít dál. Žádný závazek vás však neláká, naopak si potřebujete pořádně užít. K tomu dostanete perfektní příležitost. Pokud vás banda přátel pozve na víkend pod stan, určitě jeďte. Potkáte tam zajímavou osobu!

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci hledají stabilitu a klid. Jdete na to však opačně, než by bylo žádoucí. Netlačte na partnera, ať se vám něčím zaváže. Nechte ho, ať si sám přijde na to, co je pro něj v životě důležité. Pokud následně zjistíte, že máte jiné životní hodnoty, je to otázka k diskuzi.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Malý tip pro vás. Ušetřete okolí své falešnosti a jednejte tento měsíc s lidmi narovinu. Vyplatí se vám to zejména v partnerských vztazích. Pokud jste se svému novému objevu rozhodli lhát a trochu se vylepšit, čeká vás akorát tak velký trapas. Ten navíc nepohřbíte s koncem léta, ale bude vás strašit ještě o Vánocích!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Připravte se na skutečnou romantiku. Ať už jste zadaní, či nikoliv, tohle bude vážně stát zato. Otevřete se možnostem, které vám srpen nabídne, a nechte předsudky stranou. Pokud toužíte po pravém letním dobrodružství, nočních rozhovorech pod hvězdami a šampaňském v horkých letních nocích, srpen je váš měsíc.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V srpnu se budete rozhodovat, zda podlehnout pokušení, či nikoliv. Lákat vás bude totiž někdo, s kým byste zábrany rozhodně odhazovat neměli. Ale jak se to říká o zakázaném ovoci? Pozor si dejte hlavně na nevěru. Takže, zadaní Lvi, velký krok zpět! Neudrželi byste ji pod pokličkou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pannám se blýská na lepší časy. A že už bylo na čase! Váš objekt zájmu vám dlouho dával najevo, že pro něj nejste prioritou. To by se však mohlo brzy změnit! Některé Panny se však ocitnou v situaci, kdy si uvědomí, že zájem už samy nemají. Řiďte se svou intuicí a nemůžete se rozhodnout špatně.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Pokud už dlouho toužíte po lásce a pozornosti, v srpnu najdete své vytoužené bezpečné místo. Užívejte si tento pocit a nenechte si do toho od nikoho mluvit. Možná vaše okolí bude mít jisté výhrady k vašemu výběru partnera. Důležité je ale hlavně to, jestli je vám spolu dobře, jak si rozumíte a jestli je to pro vás láska. Ostatní nechte stranou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

V tomto měsíci se můžete těšit na pořádné dobrodružství! Nezadaní Štíři mají velkou šanci potkat novou lásku. Musejí však mít oči otevřené a nenechat se zlomit předsudky. Nebuďte ve svém hledání povrchní a zaměřte se na skutečné hodnoty. Zadaní Štíři by si měli konečně naplánovat společnou dovolenou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Věnujte se svému partnerovi více než kdy předtím, skutečně vás potřebuje. Momentálně společně čelíte mnoha nesnázím, které vás však mohou jenom posílit. Nezapomínejte, že každá překážka se může stát příležitostí, pokud ji tak chcete vidět. Na konci budete stát společně silnější.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Partnera ze svých aktivit absolutně odstřiháváte, ačkoliv on by s vámi čas trávil rád. V klidu mu vysvětlete, že jste se naučili trávit čas i bez něj a neznamená to, že ho nemáte rádi. Sami se však v hloubi duše zamyslete, zda byste svůj přístup opravdu neměli změnit. Společný čas je základem vztahu.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články