3 znamení zvěrokruhu, která vášnivě ráda nakupují - ať už na internetu, či v prodejně

3 znamení zvěrokruhu, která vášnivě ráda nakupují - ať už na internetu, či v prodejně
Zdroj: Freepik

Užíváte si nakupování a když dlouho nevyrazíte do obchodu nebo si něco neobjednáte přes internet, jste celí nesví? Pak bychom se nedivili, kdybyste patřili k následujícím třem znamením zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 07. 2021 07:00

Některá z těchto znamení dávají přednost kamenným prodejnám, jiná e-shopům. Jedno ale mají společné, nakupování je pro ně zkrátka vášeň.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nejsou fanoušky nákupů, pokud jsou do nich nuceni. Ale představte si ženu ve znamení Ryb, které dáte peníze, aby si koupila něco na sebe. To je v sedmém nebi! Ženy ve znamení Ryb se rády hezky oblékají a na svém vzhledu si zakládají. Nemají problém si dlouho šetřit na věc, kterou si přejí. Ale pokud platí ze svého, drahou věc si dlouho rozmýšlejí. Na peníze jsou opatrné.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou milovníky luxusu! Potrpí si na kvalitu a dávají jí přednost před kvantitou. V jejich šatníku tak nenajdete mnoho věcí z asijských e-shopů. Naopak jim dominují luxusní drahé kousky, které ani po čase neztrácejí na hodnotě. Obecně jsou Berani mistři v oblékání a na první pohled vzbuzují obdiv a pozornost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U Střelců se střídají období. Občas nakupují v jednom kuse a jindy si neumějí pořídit ani obyčejné triko. Jsou králové e-shopů, chození po obchodech je rozčiluje. Často je tak ve zkušebních kabinkách nepotkáte. Raději si objednají více věcí, které si v klidu vyzkoušejí, a poté je vrátí. Věci, které takhle seženou, pak nosí dlouho a opakovaně, dokud nejsou na vyhození.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články