3 znamení zvěrokruhu, která pořád na něco zapomínají. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která pořád na něco zapomínají. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Kterému ze znamení zvěrokruhu musíte všechno říkat třikrát a stejně to k ničemu není? Podívejte se, jestli mezi nimi náhodou není váš partner! Nebo snad vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 07. 2022 06:00

Zapomínat je lidské, přesto to druhé dokáže vytočit doběla! U koho se můžete spolehnout, že mu budete muset danou věc opakovat zas a znovu? Podívejte se na znamení zvěrokruhu, se kterými je zkrátka kříž!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Rybičky mají v hlavě tolik myšlenek, že jim dělá velký problém udržet tu, kterou právě potřebují. Soustředí se hlavně na svoje pocity a ostatní až tolik nevnímají. Občas jim dělá problém být dobrým přítelem, protože jejich primárním zájmem jsou oni sami a utápění se ve vlastní zbytečnosti. Nejčastěji zapomínají, že druhým něco slíbili.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jak jsou tvrdohlaví, tak mají hlavu děravou. Za pět minut nevědí, kdo jim co řekl. To ale ještě neznamená, že nemají respekt vůči druhým. Cokoliv potřebují ke svému dobru, to si v hlavě rádi uchovají. Pokud po nich však někdo žádá něco, co je nesmyslné, okamžitě to vypouštějí. Nejčastěji zapomínají na platby, které mají odeslat.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Někdy by si i chtěli pamatovat, co jim ostatní říkají, ale jejich hlava je úplně někde jinde. Jsou velmi soustředění na sebe a až příliš lpí na svých pravidlech. Pokud se to, co jim druzí říkají, vymyká jejich zásadám a přesvědčením, prosviští jim to hlavou a už si na to nikdy nevzpomenou. Nejčastěji také zapomínají na narozeniny a výročí.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články