3 znamení zvěrokruhu, která na problémy reagují dětinsky. Patříte sem i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která na problémy reagují dětinsky. Patříte sem i vy?
Zdroj: Pixabay

Projevit jistou dávku vyspělosti a převzít odpovědnost za své jednání je zejména pro následující tři znamení zvěrokruhu velmi obtížné. Na obtížné životní situace proto reagují téměř dětinsky. O která znamení se jedná?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 22. 07. 2021 16:00

Je dobře známo, že věk a vyspělost mají pramálo společného. Pokud se podíváme na hvězdy, tato znamení zvěrokruhu mají v některých situacích tendenci reagovat o poznání dětinštěji než ta ostatní.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou vášniví, impulzivní a pokud něco nejde podle plánu, absolutně je to rozhodí. Místo toho, aby reagovali dospěle a rozumně, mají tendenci vyskočit jako čertík z krabičky a chovat se vzdorovitě a rozzlobeně. V tuto chvíli je zřídka možné s Beranem mluvit. Teprve když se uklidní, uvědomí si své provinění a pokouší se ho napravit.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou obecně považovány za zasněné bytosti bez ohledu na věk. I když by si moc přály do okolí vyzařovat zralost, obvykle to nezvládají.

Místo toho, aby toto vodní znamení odhodlaně čelilo stresujícím situacím nebo problémům v každodenním životě, raději se stáhne a předá odpovědnost ostatním. Emocionálně se toto znamení v takových okamžicích cítí totálně nekomfortně a je proti svému nezralému chování bezmocné.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci milují dobrodružství a svobodu. I když navenek vypadají jako dospělí, pravděpodobně napořád zůstanou dítětem, které chce uspokojit svoji zvědavost novými zážitky a objevy.

Toto ohnivé znamení udělá jen málo s povinnostmi, pouty nebo dokonce s každodenní rutinou. Když však na Střelce zatlačíme zvenčí, jejich vzpurná stránka se ukáže bez obalu a nutí je činit velmi spontánní a nezralá rozhodnutí.

Zdroj informací:

freundin.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články