3 znamení zvěrokruhu, která si pečlivě střeží soukromí a striktně dodržují pravidlo tří

3 znamení zvěrokruhu, která si pečlivě střeží soukromí a striktně dodržují pravidlo tří
Zdroj: Freepik

Někteří na sebe prásknou skoro všechno už při seznámení, jiní si své soukromí naopak pečlivě střeží. Která znamení zvěrokruhu patří do druhé uvedené kategorie?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 07. 2021 07:00

Ať už se jedná o sociální sítě nebo běžné konverzace, jsou lidé, od kterých se toho příliš nedozvíte. Neradi dávají na odiv své soukromí. Velmi rádi dodržují pravidlo tří - nikomu nesdělují podrobnosti ze svého partnerského vztahu, svůj příjem a svůj další krok. O kom je řeč?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Soukromí si pečlivě střeží, je jim mnohem komfortněji v tom, když o nich nikdo nic neví. Profily na sociálních sítích mají často uzamčené a mnoho tam o sobě nesdílí.

Pravděpodobně tak nebudete vědět, kde pracují, bydlí nebo z jaké rodiny pocházejí. Pokud někomu svěří své tajemství, udělají to často opilí. To je slabina Vodnářů, pokud si dají trochu alkoholu, věří každému.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nedělají to úmyslně, ale mají uzavřenou povahu. Chlubí se jen tím, co by jim ostatní mohli závidět. Nejsou zlí, ale dělá jim dobře obdiv, často mají pochroumané sebevědomí. Skrývají tolik tajemství, kolik byste do nich nikdy neřekli. Když se však skutečně otevřou, často jen před svými nejbližšími, máte možnost poznat úžasnou osobnost.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Když se jich někdo zeptá, klidně odpoví. Sami však mnoho s ostatními nesdílejí. Hlavně proto, že zkrátka nemají takovou potřebu. Nemají v povaze na sebe strhávat pozornost jen proto, aby od ostatních sklidili obdiv.

Pokud se jim v životě stane něco opravdu vážného, dost pravděpodobně se to ani nedozvíte. Střelci jsou v určitých věcech hodně uzavření.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články