3 znamení zvěrokruhu, která čeká o adventu jedno velké překvapení za druhým

3 znamení zvěrokruhu, která čeká o adventu jedno velké překvapení za druhým
Zdroj: Freepik

V neděli 28. listopadu začíná advent. Podívejte se, kterým znamením zvěrokruhu přinese tento čas velké změny v partnerském či pracovním životě. Čeká to právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 24. 11. 2021 07:00

Ač Vánoce jsou svátky klidu a advent vybízí spíše k rozjímání, pro následující tři znamení zvěrokruhu půjde o bouřlivé období plné změn. Ať už na pracovním, či soukromém poli.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Během adventu budete řešit mnoho pracovních záležitostí, které vám zajistí skvělý vstup do nového roku. Vaše dlouhodobá snaha se vyplatí a vy získáte finanční hojnost, po které už tak dlouho toužíte. Nenechte se zviklat lidmi kolem sebe, kteří vám budou napovídat, že nezvládnete to, po čem toužíte. Naopak budete překvapeni, kolik dobra se kolem vás bude dít.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dlouho jste se tento rok potýkali s partnerskými problémy, ty by se mohly jako zázrakem vyřešit! Ať už půjde o drobný ústupek nebo radikální konec, uleví se vám a začnete znovu. Zjistíte, o co skutečně stojíte, a tvrdě si za tím půjdete. Vši přátelé budou až v šoku, kolik odvahy najednou máte a co všechno v dalších týdnech zažijete. Jdete správným směrem.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelce čeká velké prozření, zejména co se týče partnerských vztahů. Pokud dlouho toužíte po klidu a stabilitě, většina z vás ji právě v tomto období získá. Ukončíte všechny staré neshody a křivdy. Konec roku berete jako prostor ke změně, která na vás už čeká. V práci by mohl opustit své místo vážený kolega, který se chce posunout dále. Tuto pozici by pak mohli nabídnout vám.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články