Bohdan (38): Manželčina změna stravování výrazně poznamenala atmosféru v ložnici. Bohužel k horšímu

Bohdan (38): Manželčina změna stravování výrazně poznamenala atmosféru v ložnici. Bohužel k horšímu
Zdroj: Freepik

Když Lída Bohdanovi oznámila, že začíná s hubnutím, radoval se. Ovšem ne příliš dlouho. Lída zvolila dietu, která ji výrazně nadýmá. Mohlo by to být úsměvné, kdyby se to nepodepisovalo na sexu, který se za takových podmínek stal pro Bohdana utrpením.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 11. 2021 10:00

I když je můj příběh možná trochu legrační, mně do smíchu není. Lída se před časem rozhodla, že zhubne. Na tom by nebylo nic špatného. Mě trápí, jaké potraviny k tomu zvolila. Prostřednictvím zkonzumované kořenové zeleniny a luštěnin totiž udělala z naší ložnice neobyvatelnou místnost.

Manželka si ulevila v intimní chvíli

Uznávám, že jsem si často říkal, kdy už se sebou Lída začne něco dělat. Od porodu uplynulo pět let, ale těch deset kilo navíc, které si během těhotenství pořídila, pořád neshodila. Občas měla takové záchvaty, že začne hubnout, nikdy jí to ale nevydrželo. To až nedávno. Jedna její kamarádka jí dala osvědčený tip na hubnoucí jídelníček.

Když se nám v lednici objevila kila mrkve, petržele a snad dvacet cuket, tušil jsem, co se chystá. ,,Další dietka?“ rýpnul jsem si. ,,Jo, ale prý to vážně pomáhá. Jedná se o nějaký plán na měsíc. Lucka říkala, že mě to naučí pravidelně jíst. Zelenina mi pomůže detoxikovat tělo. Drž mi palce,“ usmála se povzbudivě Lída.

Vábně to tedy nevypadalo. Šlo o dušenou kořenovou zeleninu, kdy přílohu si zahrála rýže. Jedla to s nechutí, ale věřila, že to pomůže. Zhruba pátý den od začátku hubnutí jsme se milovali. Většinou začínáme orálním sexem. Jako první jdu na řadu já se svým jazýčkem. Chvíli jsem si s Lídou hrál. Celé to zkazil hlasitý únik plynu.

Atmosféra v ložnici je na bodu mrazu

,,Jejda! Promiň, to mi ulítlo,“ omlouvala se. I když jsem chtěl dělat, že se to nestalo, přes ten zápach to nešlo. V tu chvíli jsem vyndal hlavu z jejího klína a nakázal střídání. Jenže i během toho, co mi dělala dobře, jsem si všiml, že jí pořád unikají větry. Navíc se pořád omlouvala, což atmosféru nevylepšilo.

Během aktu, kdy jsem do ní zajel zezadu, mě čekala další salva. ,,Co to proboha jíš? Vždyť to je strašný,“ došla mi trpělivost. ,,To je z té zeleniny. To časem přejde, až si tělo zvykne,“ vysvětlovala mi. No, dobře mi z toho nebylo. Málokdy jsem se těšil, až bude po sexu.

Obměna jídelníčku měla přijít za týden. Nicméně základ vždy tvořila kořeninová zelenina. Když se přidaly luštěniny, byla to hotová katastrofa. Představte si, že sedíte se svojí milovanou u skleničky vína, chystáte se na akci a ona si prdne tak, že se s vámi pohne sedačka. ,,Nemůžeš se té zeleniny zbavit? Začíná to být dost nechutné,“ nadával jsem.

Těším se, až konečně zhubne

,,Mám dole kilo a půl. Teď to nevzdám,“ odvětila. Místo toho, aby se to zlepšovalo, jsem měl pocit, že pouští větry snad neustále. Je tedy fakt, že na ní změna byla docela vidět. Kila nešla dolů tak rychle jako centimetry. Spadla jí jedna brada a celkově splaskla. Jen ty větry prostě...

Kolikrát mě to v noci vzbudí, protože to jsou rány jak z děla. Na začátku to bylo možná úsměvné, ale teď už je toho moc. Pro jistotu ten plán jede podruhé. Průběh je stejný. Nemůžu se dočkat, až shodí to, co chce. Možná ať je raději oplácaná než tohle.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články