Klára (28): Dlouho jsem si myslela, že k milování prostě nemám vztah. Pes byl ale zakopaný jinde

Klára (28): Dlouho jsem si myslela, že k milování prostě nemám vztah. Pes byl ale zakopaný jinde
Zdroj: Freepik

Pokaždé, když měla Klára v posteli muže, sex ji nebavil. Nedokázala se vzrušit, žádná poloha ji neuspokojovala. Na tom jí ztroskotalo hned několik vztahů. Když do ní kamarádky rýpaly, zda její nechuť k sexu nepramení z její obezity, urazila se.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 06. 11. 2021 08:00

Když jsem se v devatenácti poprvé vyspala s klukem, byla jsem zklamaná. Sex mi nic neříkal, neužila jsem si to. Přišlo mi to jako ztráta času. Myslela jsem si, že je to tím, že to bylo moje poprvé. Jenže ono to tak probíhalo i v dalších letech.

Vyzkoušela jsem tři chlapy a ani s jedním to neklapalo

Můj první kluk nebyl žádný vysněný princ. Nějaký čas jsme se sice scházeli, ale láska s velkým L se nekonala. Po prvním sexu už se mi neozval. Minimálně mi prokázal službu v tom, že mě zbavil panenství. O půl roku později jsem se zamilovala do Dalibora. Byl o tři roky starší a já věřila, že sex s ním bude to pravé.

Jenže ani s ním se ohňostroj rozkoše nekonal. Měl sice trochu jiné praktiky než jeho předchůdce, ale šlehačku z dortu slízal jen on. Chodili jsme spolu rok. V posteli to pro mě bylo vážně utrpení, a tak jsem usoudila, že ani on nebude ten pravý. Vůbec mě nenapadlo, že je nějaký problém ve mně. Automaticky jsem hledala chyby u mužů.

Další kluk, který proplul mým životem, byl Richard. Padli jsme si rychle do noty a já věřila, že tentokrát to vyjde i v posteli. Když došlo na samotný akt, bylo to stejně otřesné jako mé předchozí zkušenosti. Nedokázala jsem se pořádně vzrušit, žádná poloha mi nevyhovovala a já tušila, že i tento vztah půjde do háje.

Kamarádky tvrdily, že mě sex nebaví, protože jsem tlustá

Richard mi ale přirostl k srdci jako člověk. Měli jsme mnoho společných zájmů a podobné názory na život. Nechtěla jsem ze vztahu odejít jen tak. Jenže když to drhne v posteli a vy nevíte, kde je problém, tak se na vztahu těžko pracuje. Nakonec jsem se s ním rozešla a slíbila si, že si dám od mužů na nějaký čas pohov.

Skoro tři roky jsem byla sama. Kamarádky mi pořád kladly nesmyslné otázky. ,,A to ti jako nechybí sex? To já bych to nevydržela,“ kroutila hlavou Soňa. ,,Mě sex prostě nebaví, takže mi ani nechybí,“ namítala jsem. ,,A nebyla třeba chyba u tebe? Nemohlo to být tím, že jsi tlustá?“ zvedla mi mandel Lída.

Ostatní kamarádky jí přitakaly. ,,Přece jen jsi docela obézní. Možná ti tuk bere apetit,“ smály se. ,,To si říkáte kámošky?“ okřikla jsem je a urazila se. Nicméně jejich slova mě donutila přemýšlet. Otevřela jsem strýčka Googlea, a hele. Něco na tom bylo. Nikdy jsem svoji nadváhu neřešila, nevadila mi. Byla mojí součástí. Zjevně ale přišel čas na změnu.

Díky štíhlé postavě se mi změnil život

S pomocí nutričního terapeuta jsem se pustila do hubnutí. Ze svých sta kil jsem se během roka dostala na šedesát. Během hubnutí jsem na sobě pozorovala neuvěřitelné změny. Lepší psychika, žádná únava a hlavně jsem začala mít chuť na sex. Najednou jsem se v tom hubeném a zdravém těle cítila skvěle.

Štěstí na sebe nenechalo dlouho čekat. Nedalo mi to a znovu jsem se ozvala Richardovi. Po pár setkáních jsme skončili v posteli. Sex byl naprosto báječný. Konečně jsem si užila polohu na koníčka a rajtovala jak smyslu zbavená. I když mě holky tehdy naštvaly, vlastně jim dnes mohu poděkovat. Nejenomže mám skvělého chlapa v podobě Richarda, ale konečně si užívám sex plnými doušky.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články