Mahulena (39): Manžel se mě zeptal, kolik mužů jsem měla v posteli. Odpověď ho nepotěšila

Mahulena (39): Manžel se mě zeptal, kolik mužů jsem měla v posteli. Odpověď ho nepotěšila
Zdroj: Freepik

Mahulena popravdě odpověděla manželovi na otázku, s kolika muži spala. To číslo ho nepotěšilo, ba co víc, přestal s Mahulenou mluvit. Jako bonus si vzal čas na rozmyšlenou, zda je schopný to vstřebat.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 11. 2021 08:00

Měla jsem jen tři vážné vztahy. Ten poslední trvá dodnes. Nicméně v mezidobí jsem muže docela střídala. Nikdy jsem nepočítala, jestli jich bylo moc, nebo málo. Prošli mým životem a stali se jeho nevýznamnou součástí. Když se mě nedávno Karel zeptal, s kolika muži jsem spala, rozpoutal tím nebývalé dusno.

Věřila jsem, že s Karlem společně zestárneme

O panenství jsem přišla v šestnácti. Nebyla to žádná velká láska. Kluk z druháku mě sbalil na diskotéce. Chodili jsme spolu chviličku, než jsme skončili jednoho dne po škole u něj doma. Netrvalo to dlouho a my se rozešli. Do osmnácti jsem s nikým trvale nechodila. Šlo o krátkodobé románky. S někým jsem spala, s jiným ne.

Ve dvaceti jsem potkala Marka. S tím jsem strávila krásné čtyři roky, než prchnul do Ameriky. Další dva roky jsem byla volná jako ptáček. V tomto čase jsem řádila asi nejvíc. Chodila jsem po diskotékách a užívala si mládí. K tomu patřil sex a alkohol. Když mi bylo dvacet sedm, seznámila jsem se s Jirkou.

Tehdy jsem si myslela, že právě jeho si vezmu za muže a založíme rodinu. Naše štěstí trvalo tři roky. Lehce po třicítce jsem poznala Karla, svého současného manžela. S ním jsem vlastně ze všech mužů nejdéle. Já tedy věřím, že napořád. Nebo jsem alespoň věřila. Nedávno mi totiž Karel položil otázku, která mezi námi udělala zle. Respektive moje odpověď na ni.

Začala jsem v duchu počítat milence

,,S kolika muži jsi vlastně spala?“ zeptal se večer v posteli. ,,Co je to za dotaz?“ snažila jsem se z toho vybruslit. ,,Tak s kolika?“ tlačil na mě. ,,Já nevím. To bych to musela spočítat,“ odbyla jsem ho a doufala, že tím debata končí. ,,Počkej, jak jako spočítat? To jich bylo tolik?“ zhrozil se Karel. Rozsvítil lampičku a s rukama v bok čekal na konečné číslo.

Tak jsem začala počítat. Trvalo to možná tři minuty, než jsem se dobrala konce. Dost mě znervózňovalo to, jak na mě Karel kouká a je vzteklý. ,,Tak asi čtyřicet?“ hlesla jsem. ,,Čtyřicet? To není zrovna málo. To mi přijde víc než dost. A kdo byl nejlepší?“ tázal se dál Karel a já tušila, že bude zle. ,,Ty, miláčku. Samozřejmě že ty,“ řekla jsem líbezně a políbila ho. ,,Lžeš!“ vybuchl Karel.

,,Když už jsme teda u toho. Kolik žen jsi měl v posteli ty, hm?“ chtěla jsem otočit kartu. ,,Osm, miláčku. Osm. Ne dvacet, ne padesát. Jen osm. To je co?“ pronesl jízlivě a začal se v mých milencích šťourat. Chtěl po mně jména, data, kdo byl dobrý a kdo ne. A dokonce ho zajímalo, jestli se s někým z nich ještě vídám. Prostě zcela absurdní žárlivá scéna.

Od té chvíle se mnou nemluví

,,Už toho nech. Je to minulost. Miluju tebe, žiju s tebou, tak o co jde?“ házela jsem to do outu. ,,O to, že mi to přijde nechutný. Když si představím, že přede mnou na tobě leželo čtyřicet mužů, je mi na zvracení,“ zašklebil se, vzal si peřinu a šel spát vedle.

,,Tak buď uraženej,“ promluvila jsem na zavřené dveře. Doufala jsem, že ráno to bude za námi. Jenže Karel trucuje už 14 dní. Téměř se mnou nemluví. Prý potřebuje čas, aby to vstřebal. Dokonce mi naznačil, že se může stát, že to nepůjde. Teď vím, že jsem měla raději lhát.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články